HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Recolit; sakin bir sahil kasabasının yakınlarına uzay gemisiyle acil iniş yapan hafızasını kaybetmiş bir astronotun, kasaba halkının günlük sorunlarına yardım ederken kendi gizemli kaderini de yavaş yavaş keşfetmesini konu alan, hikâye odaklı ve yürek ısıtan bir macera oyunudur.
Kasaba tamamen sonsuz bir karanlığa gömülmüş durumda. Bizim görevimiz ise etrafı keşfetmek, çeşitli eşyalar toplamak ve oyunun temel bulmaca mekaniğini oluşturan her türlü ışık kaynağıyla etkileşime girmek.
Kasaba halkı için çözdüğümüz görevler ilk bakışta oldukça sıradan görünse de oyunun hikâyesi ve atmosferi insanı içine çekmeyi başarıyor. Genel tonu ve sahip olduğu o tatlı cazibe, yapımı özellikle dinlendirici oyunları sevenler için oldukça çekici kılıyor.
Çoğu hikâye tabanlı bulmaca oyununun aksine Recolit'te herhangi bir ipucu sistemi bulunmuyor. Bunun yerine çevreyle kurduğumuz etkileşimlere, NPC diyaloglarına ve yaptığımız tüm bu etkileşimlerin kaydını tutan oyun içi bir el cihazına güvenmemiz gerekiyor. Ayrıca oyunda istediğimiz an manuel olarak kayıt yapıp bunu geri yükleyemiyoruz; ilerlemek için belirli noktalardaki otomatik kayıt sistemini beklemek zorundayız.
Loş görselleri, sakinleştirici müzikleri ve insanı germeyen diyalog seçenekleriyle Recolit, özellikle yatmadan önce kafa dağıtmak için mükemmel bir alternatif. Hatta ben şahsen güne başlamadan önce kendime bir 20 dakika ayırıp bu oyunu oynadım ve harika vakit geçirdim.
Recolit, günümüz modern mobil oyunlarının aksine, özlediğim o nostaljik bulmaca-macera deneyimini bana fazlasıyla yaşatmayı başardı. Bu yüzden türe ilgi duyan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Oyunu ücretsiz olarak indirip deneyebilir, 6,99 dolarlık tek seferlik bir uygulama içi satın alımla da tam sürümün kilidini açabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)