berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Root dosyalarını açamadım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 58

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamlar root dosyalarini açıp server infodan sunucu ismi ve ip degistirecegim , fakat unapk , unpack gibi programlar ile yapamadım hata veriyor , daha sonra notepad++ dan oyunun packina atmadan direk klasöre attım ilk once packtakini değil, clientin oradaki gorsun diye oda işe yaramadı ne yapmam gerekiyor? Güncel unpack veya herhangi bir program varmı bunu yapabilmek için

hangi filesi kullanıyorsun ne hatası alıyorsun ?
1-99 files kurdum , kendim oynayabileceğim şekilde , yalnız son adım root dosyasini açıp ip ve server ismini düzenleyip kaydetmek kaldı yapamadım çünkü root dosyalarını açamıyorum, notepad ile açtığımda çince yazılar çıkıyor , internetten indirdiğim programlar hata veriyor , server infodan ip duzenlesem sunucuyu oynayabilecegim

1-99 files kurdum , kendim oynayabileceğim şekilde , yalnız son adım root dosyasini açıp ip ve server ismini düzenleyip kaydetmek kaldı yapamadım çünkü root dosyalarını açamıyorum, notepad ile açtığımda çince yazılar çıkıyor , internetten indirdiğim programlar hata veriyor , server infodan ip duzenlesem sunucuyu oynayabilecegim
ban anydesk at özelden

Çince yazmasının sebebi pack şifreli index keylerini bulup açabilirsiniz. Keyler olmadan açmak zor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri