unicorn34 5 Ara 2022 #1 assai2 client pack files in root dosyalarını açamadım çok lazımsa para gerekiyorsa verebilirim eternexus ve diğerinde açamadım bana root dosyalarını açıp yollayabilecek biri varmı forumda gerekirse parasını veriyim ben webciyim programlama dan anlamıyorum
assai2 client pack files in root dosyalarını açamadım çok lazımsa para gerekiyorsa verebilirim eternexus ve diğerinde açamadım bana root dosyalarını açıp yollayabilecek biri varmı forumda gerekirse parasını veriyim ben webciyim programlama dan anlamıyorum
Konu Sahibi Konu Sahibi unicorn34 5 Ara 2022 #6 Freebsd 11.3 Stable i386 burdan indirdim FreeBSD gcc ler yüklü libleri değiştirdim aktif oldu usr/game/core deki CONF dosyalarındaki ip adresleri game99/CONF Upvote 0 Downvote Konu Sahibi Konu Sahibi unicorn34 5 Ara 2022 #7 Upvote 0 Downvote Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Benzer konular M Soru Soru Cevaplanmadı official client pack ve share nerden bulurum Mavi Ekran 19 May 2025 Metin2 PvP Soru-Cevap Cevaplar 0 Görüntüleme 153 19 May 2025 Mavi Ekran Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
Freebsd 11.3 Stable i386 burdan indirdim FreeBSD gcc ler yüklü libleri değiştirdim aktif oldu usr/game/core deki CONF dosyalarındaki ip adresleri game99/CONF
Konu Sahibi Konu Sahibi unicorn34 5 Ara 2022 #7 Upvote 0 Downvote Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.