TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Altın Konu Advanced Farmbot "SOURCE"

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Offset ile yapıcaksan gettargetvid offsetine sağ tık yap alt tarafta memory view kısmını type float yap daha sonra biraz gerisine incele doğru değeri anlayabilen için binek üstünde space basılı tut karakter hareket edemeden mouse ile rastgele yerlere tıkla değişen 3 tane değer olucak dest xyz oluyor onlar
Dönüşün için teşekkür ederim deniyorum

ida pro ile bakarsan %100 de yüz çalısan'ı yapa bilirsin packet kullanımında doğru yoldasın dec plugin'i yüklediysen kodlaman da C++ ise direk en üsteki yeri proje yapıstır ve ida da gösterilen baslangıç adresini direk al ida dan kopyaladıgın kısımı da type ekle direk çalısır

da
Teşekkür ederim 🙏 HLBOT u biliyorsunuzdur orada obs modunda gelen gm (görünmez) algılıyordu c# sa buna bunu nasıl yapılabilir sizin bilginiz var mı acaba
DC: blackmask_11
Desteğiniz için teşekkür ederim dün eklemiştim sizi 🙏🙏 HLBOT u biliyorsunuzdur orada obs modunda gelen gm (görünmez) algılıyordu c# sa buna bunu nasıl yapılabilir sizin bilginiz var mı acaba

Teşekkür ederim 🙏 HLBOT u biliyorsunuzdur orada obs modunda gelen gm (görünmez) algılıyordu c# sa buna bunu nasıl yapılabilir sizin bilginiz var mı acaba

Desteğiniz için teşekkür ederim dün eklemiştim sizi 🙏🙏 HLBOT u biliyorsunuzdur orada obs modunda gelen gm (görünmez) algılıyordu c# sa buna bunu nasıl yapılabilir sizin bilginiz var mı acaba
HLBOT python o normal istedigi tüm packeti kullana bilir cogu sunucuda entitylist de gözüküyor normal de yada o kafasının üstünde gm yazan'ı algılata bilirsin -1-2 gibi bi kodu vardı unuttum yada [GM] [YT] gibi tag ları oluyor onları da ayırt ede bilirsin yada Owner lara baka bilirsin oyuncu ve yönetici ayıran yer yada en basiti su private sunucu kur oyunu dx9 a dönüstür device den cizim islevini gerceklestir type lerde aramaya basla görünen cizimide ayırt ede bilirsin yada dx8 device de olur yada 2 si birden

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri