Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
@LunaUI
Luna senin bilgin var mı acaba dext x y ve tetikelemeden anladığım kadarı ile pythonplayer içerisinden dest x y kordinatını yazıyor ama tetikleme vs. karıştırdım da yardımcı olabilirmisin ?
C++ Metin2 (Apathe Full Source Code ye de baktım ama orası daha karışıkdoğru hiç paylasmadın ama gf icin paylastıgın Turkmmo.dll'de koruma neredeyse yok sayılır dı o yüzden source olmasa bile kodların belirli kıssımları gözüküyor o yüzden demiştim "gf de paylastıgın source gibi"
hiç gülücegim yoktu teşekür ederim o söyle oluyor yaparken kendin bildigin icin karısık gelmiyor başkası editlerken ctrl f yi kullanmayınca bi tık karısık ola biliyorC++ Metin2 (Apathe Full Source Code ye de baktım ama orası daha karışık
haklısınız sadece benim merak etdiğim bir nokta varhiç gülücegim yoktu teşekür ederim o söyle oluyor yaparken kendin bildigin icin karısık gelmiyor başkası editlerken ctrl f yi kullanmayınca bi tık karısık ola biliyor
- BlackMask11 nin projesinde dest x y kordinatları giriyor ama dest x y ve tetikelyen adresi bulamadım
Offset ile yapıcaksan gettargetvid offsetine sağ tık yap alt tarafta memory view kısmını type float yap daha sonra biraz gerisine incele doğru değeri anlayabilen için binek üstünde space basılı tut karakter hareket edemeden mouse ile rastgele yerlere tıkla değişen 3 tane değer olucak dest xyz oluyor onlar
- Konuyu başlatanBlackMask11
LunaUI
Ekli dosyayı görüntüle 183380
doğrumu ilerliyorum sizce
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)