Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Av görevi sistemi v1

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ödül olarak tecrübe vermesi sağlanabilir. Oyun yapısına göre tecrübe de önemli olabilir
Şu an sadece sistem üzerine çalışıyorum oyuna göre entegre edilecek şekilde ödüller ayarlanabilir. teşekkür ederim yorumunuz için

Güzel olmuş eline sağlık
Gui tarafında av görevini direk rendera bağlayan bir çerçeve güzel görünür

Teşekkür ederim değerli yorumun için, evet benzeri var aynı sistem olan render targeti kullanıyoruz mobların önizlemesi için. Hala daha gelistirilme asamasında biraz yorum almak istedim senin verdiğin yorum gibi, ilerleyen aşamalarda duruma göre yayınlayabilirim sistemi.
Link kısmını bazı sistem konularında olduğu gibi şakasına söylediğim belirteyim yanlış anlama öncelikle,
Rt kısmı dediğin gibi güzel Çoğu kişi düşük level mob görevlerini quest'le yaptırıyo.
Bu başka bir hava katmış tekrar eline sağlık. :)

Link kısmını bazı sistem konularında olduğu gibi şakasına söylediğim belirteyim yanlış anlama öncelikle,
Rt kısmı dediğin gibi güzel Çoğu kişi düşük level mob görevlerini quest'le yaptırıyo.
Bu başka bir hava katmış tekrar eline sağlık. :)
yok yok yanlış anlaşılacak bir şey yok estağfurullah :) teşekkür ederim elimden geldiğince bir seyler yapmaya calıstım bu işte yeniyim henüz bakalım neler olacak daha başka sistemler de yapmayı düşünüyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri