romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Av görevi sistemi v1

ekrem123456

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
41
Online süresi
4h 18m
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
117
MmoLira
172
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, metin2'de sistem geliştirmeye yeni başladım ekteki videoyu izleyip yorumlayabilir misiniz, eklenebilecek değiştirebilecek şeyler v.s var olmalı mutlaka. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Linkten izleyebilirsiniz sistemi.

Merhaba, metin2'de sistem geliştirmeye yeni başladım ekteki videoyu izleyip yorumlayabilir misiniz, eklenebilecek değiştirebilecek şeyler v.s var olmalı mutlaka. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Linkten izleyebilirsiniz sistemi.
Eline sağlık hoş görünüyo ama bence,
Qui'yi biraz küçültebilir ve verilen ödülleri yada ödül ön izlemesini biraz daha gösterişli yapabilirsin.
Seviye görevleri için aslında çok mantıklı olmuş. Buna benzer bir sistem daha görmüştüm oda çok hoşuma gitmişti link gelir mi :D

Eline sağlık hoş görünüyo ama bence,
Qui'yi biraz küçültebilir ve verilen ödülleri yada ödül ön izlemesini biraz daha gösterişli yapabilirsin.
Seviye görevleri için aslında çok mantıklı olmuş. Buna benzer bir sistem daha görmüştüm oda çok hoşuma gitmişti link gelir mi :D
Teşekkür ederim değerli yorumun için, evet benzeri var aynı sistem olan render targeti kullanıyoruz mobların önizlemesi için. Hala daha gelistirilme asamasında biraz yorum almak istedim senin verdiğin yorum gibi, ilerleyen aşamalarda duruma göre yayınlayabilirim sistemi.

Ödül olarak tecrübe vermesi sağlanabilir. Oyun yapısına göre tecrübe de önemli olabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 6, Üye: 6, Misafir: 0)

Geri