Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Av görevi sistemi v1

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, metin2'de sistem geliştirmeye yeni başladım ekteki videoyu izleyip yorumlayabilir misiniz, eklenebilecek değiştirebilecek şeyler v.s var olmalı mutlaka. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Linkten izleyebilirsiniz sistemi.

Merhaba, metin2'de sistem geliştirmeye yeni başladım ekteki videoyu izleyip yorumlayabilir misiniz, eklenebilecek değiştirebilecek şeyler v.s var olmalı mutlaka. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Linkten izleyebilirsiniz sistemi.
Eline sağlık hoş görünüyo ama bence,
Qui'yi biraz küçültebilir ve verilen ödülleri yada ödül ön izlemesini biraz daha gösterişli yapabilirsin.
Seviye görevleri için aslında çok mantıklı olmuş. Buna benzer bir sistem daha görmüştüm oda çok hoşuma gitmişti link gelir mi :D

Eline sağlık hoş görünüyo ama bence,
Qui'yi biraz küçültebilir ve verilen ödülleri yada ödül ön izlemesini biraz daha gösterişli yapabilirsin.
Seviye görevleri için aslında çok mantıklı olmuş. Buna benzer bir sistem daha görmüştüm oda çok hoşuma gitmişti link gelir mi :D
Teşekkür ederim değerli yorumun için, evet benzeri var aynı sistem olan render targeti kullanıyoruz mobların önizlemesi için. Hala daha gelistirilme asamasında biraz yorum almak istedim senin verdiğin yorum gibi, ilerleyen aşamalarda duruma göre yayınlayabilirim sistemi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri