- Konular
- 41
- Online süresi
- 4h 18m
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 172
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba, metin2'de sistem geliştirmeye yeni başladım ekteki videoyu izleyip yorumlayabilir misiniz, eklenebilecek değiştirebilecek şeyler v.s var olmalı mutlaka. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Linkten izleyebilirsiniz sistemi.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 152
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 1mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 798
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 8,017
- DevLira
- 142
Merhaba, metin2'de sistem geliştirmeye yeni başladım ekteki videoyu izleyip yorumlayabilir misiniz, eklenebilecek değiştirebilecek şeyler v.s var olmalı mutlaka. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eline sağlık hoş görünüyo ama bence,
Qui'yi biraz küçültebilir ve verilen ödülleri yada ödül ön izlemesini biraz daha gösterişli yapabilirsin.
Seviye görevleri için aslında çok mantıklı olmuş. Buna benzer bir sistem daha görmüştüm oda çok hoşuma gitmişti link gelir mi
Qui'yi biraz küçültebilir ve verilen ödülleri yada ödül ön izlemesini biraz daha gösterişli yapabilirsin.
Seviye görevleri için aslında çok mantıklı olmuş. Buna benzer bir sistem daha görmüştüm oda çok hoşuma gitmişti link gelir mi
- Konular
- 41
- Online süresi
- 4h 18m
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 172
- DevLira
- 3
Teşekkür ederim değerli yorumun için, evet benzeri var aynı sistem olan render targeti kullanıyoruz mobların önizlemesi için. Hala daha gelistirilme asamasında biraz yorum almak istedim senin verdiğin yorum gibi, ilerleyen aşamalarda duruma göre yayınlayabilirim sistemi.Eline sağlık hoş görünüyo ama bence,
- Konular
- 35
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 9d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 356
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 2,408
- DevLira
- 54
İndirme link'i virüs taraması eksik. tanıtım amaçlı konuyu açtıysanız konu yeri yanlış burada açabilirsiniz. konu bildirildi gereği yapılacaktır. teşekkürler. https://forum.turkmmo.com/kategori/metin2-pvp-resimleri-ekran-goruntuleri/