ELDARTH FİLES MARTY SAMA 5.8 SOURCE VE CLİENT PREMİUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenbaba804

нαℓα ögяєηмє∂ιğιη çσк şєу ναя
Konular
146
Çözüm
1
Online süresi
6d 7h
Reaksiyon Skoru
236
Altın Konu
0
Başarım Puanı
174
MmoLira
3,739
DevLira
18
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Değerli Forum Üyleri Yabancı Forumlar Karışmış Tabi İçerisinde Güzel Sistemler var Paylaşan Sahsın Direkt Açıklamasını Yazıyorum ; Github Üzerinden İndirip veya Direkt Çekebilirsiniz. Github Üzerinde Tüm Açıklama Mevcut.
Forum Yönetimi Konuyu İnceleyebilir Herhangi Bir Problem Olursa Extra Görseller Ekleyebilirim

Herkese merhaba,
ben Eldrath'ın kurucu üyelerinden Flex. Ne yazık ki, projeyi düzeltmek ve geliştirmek için iki aydan biraz fazla zaman harcadıktan sonra, diğer iki kurucudan birinin yaptığı bir hata yüzünden projeden atıldım.
Açıkça söylemek gerekirse, daha sonra geri dönmemi bile istediler, ama tabii ki reddettim. İkisi de o zamanlar tamamen acemiydi, bu yüzden 10 yıldır bu alanda olduğumu düşünürsek, yaptığım düzeltmelerim işe yaradığı açık. Bundan sonra, durum hakkında Discord'da birkaç gönderi paylaştılar, çalışmalarım ve sunucuda yapılanlar hakkında kötü konuştular, hatta İtalyan arkadaşlarımla doğrudan iletişime geçtiler. Şimdiye kadar tepki vermemeye karar vermiştim. Bugün, dört aylık bir sessizlikten sonra, suçu tekrar bana atmaya çalışarak geri döndüler.

Bu yüzden, onların saçma "yardımlarıyla" yarattığımız şeyi yayınlamaya karar verdim. İşte karşınızda: Eldrath, Martysama 5.8 tabanlı uluslararası bir FunPvP sunucusu. Fransız oldukları için PvP'yi epey bozmuşlar, ama eminim bazı kısımları yine de işinize yarayabilir.

Ben de destek veriyorum çünkü bunu yapmaktan zevk alıyorum (elbette zamanım olduğunda), bu yüzden yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden sorun!!!

Tüm bilgileri ve komutları github'daki readme/requirements dosyasında bulabilirsiniz.
Bunu yakında ekran görüntüsü veya daha fazla bilgiyle güncelleyeceğim. Soru
sormaktan çekinmeyin:

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Would it be possible for you to upload the files to Google Drive to make the download process easier? Thank you.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)