Eyvallahneler yapıyosun öyleeeee eline sağlık

Eyvallah kardeşim sağolasınTeşekkürler kardeşim, mükemmel bir sürüm...
Hangi programı denediysem server_attr dosyasını düzgün bir şekilde üretmiyor. Bu programı da denedim bunda da aynı sonuçla karşılaştım. Ne korumalı alan ne de block alanı olmayan bazı noktalara ne metin çağrılıyor ne de mob çağrılıyor. Server_attr dosyasını başka bir haritayla değiştirdiğimde o noktaya bir şeyler spawnlandığını görebiliyorum. Bunun sebebinin tamamen server_attr ile alakalı olduğunun kanaatindeyim. Ancak doğru bir üretim neden sağlanmıyor anlayamıyorum. Bunu çözebilir miyiz? @Best Studio
Evet olabilir Muhammed tam detaylı mapları test etme fırsatım olmadı sadece orjinal map'ların server_attr ile bu araçla oluşturulan server_attr 'leri karşılaştırdım çıktı boyutlarında fazla bir fark yok üstüne fazla yoğunlaşırsak çözebiliriz de malum iş sezonumun bitmesine 1-2 ay kaldı bilgisayar ortamına biraz uzağımHangi programı denediysem server_attr dosyasını düzgün bir şekilde üretmiyor. Bu programı da denedim bunda da aynı sonuçla karşılaştım. Ne korumalı alan ne de block alanı olmayan bazı noktalara ne metin çağrılıyor ne de mob çağrılıyor. Server_attr dosyasını başka bir haritayla değiştirdiğimde o noktaya bir şeyler spawnlandığını görebiliyorum. Bunun sebebinin tamamen server_attr ile alakalı olduğunun kanaatindeyim. Ancak doğru bir üretim neden sağlanmıyor anlayamıyorum. Bunu çözebilir miyiz? @Best Studio