Cevaplanmadı Warezdeki En Optimize Files ?

GrooLx1

Level 4
Konular
64
Çözüm
17
Online süresi
1mo 26d
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 9 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
96
MmoLira
7,068
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sizce warezlenmiş, stabilite ve optimizasyon anlamında başarılı bulduğunuz, bence en iyisi bu files dediğiniz files hangisi ?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

warez olupta optimize files yoktur bence
Doğru diyorsunuz, ben sadece karşılaştırma yapmak için soruyordum aslında. Direkt olarak dosyaları kullanmak gibi bir derdim yok.

Files kısmı ücretli/ücretsiz ayrımı çok fark etmiyor. Bugün sezonluk diye yüksek fiyatlara satılan fileslerde bile ciddi buglar ve eksikler çıkabiliyor. İnsanlar "5 sezon açılmış, 1k 5k arası online görmüş" diye sorunsuz sanıyor ama sonuç hüsran .

Ücretini ödediğimiz dosyalar bari stabil düzgün sorunsuz olsun diyoruz. Ama piyasada hazır sistem ekleyip çıkaran birkaç araçla derleme yapan sözüm ona kendini geliştirici sananlar oldukta böyle olayların yaşanmasıda normal geliyor.
Bence önemli olan filesin adı değil arkasında işini bilen birinin yapmış olması sana o güven hissini ister istemez verir .

Kimse yazdıklarımı farklı yerlere çekmesin. Kod bilgisi olsun ya da olmasın herkesin emeğine ve yaptığı işe saygı duyarım.
Benim karşı olduğum şey yazılım bilgisi yeterli olmayan kişilerin kendini geliştirici gibi gösterip satış yapması ve insanları mağdur etmesidir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)