HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ekledim ustamDC ekle akşam yardımcı olayım reis mertcanayhan06
Daha iyilerini yaptığımız için emegimizi silmekte istemedik paylaşıyoruz ihtiyacı olan kullansın diye yıllarca ekmegini yedik hakkı geri dönüşüm kutusu degil diye düşündük.Paylaşım için teşekkürler fakat dediğiniz gibi herhangi bir sorun olmayan yılların emeğinizin olduğu dosyaları neden warez ediyorsunuz ki?
Piyasa o ismi bilmezken biz o adla oyun açıyor, asıl sahibine files kiralıyorduk. Dün aldığın domain seni o ismin sahibi yapmaz. Ortada bir tanınmışlık varsa o da bizim emeğimiz sayesindedir. Rol çalmayı bırak da kendi işine bak. İnsanlarıda kandırmayı bırak oo filesle açıl mış Bir Fotoraf Koy Ortaya 1200-500 Tekil oyuncu diyorsun görünmeyen tekillerden sanırsam Neyse Böyle yazmak istemezdim ama yazdıklarına iyi bak ve satış konularımdaki fotoraflara bak ona göre gel laf dalaşına gir benle.Güzel kardeşim sanamı soracağız projelerimize verdiğimiz isimleri sürekli her konuya yazıyorsun piya bizim projemiz yıllardır oyun açıyoruz piya2 domaini bize ait 10 tane ismi Ali olan adam var 9una ismini değiştirmi diyicez konularıma bu tarz yorumlar atıp durma piya projesi bizim projemizdir piya diye oyun açınca piya senin patentli markan olmuyor göster bakalım belgelerini silelim erinmeden konulardan.
Normalde bu tarz şeyleri sevmiyorum fakat arkadaş istisnasız her konumun altına yazıyor madem bir ismin var tanınıyorsun o halde korkma bu bizim proje ismimiz piya projesi bitmiştir 1-99 104-105 ve 65-250 versiyonları paylaşılmıştır ücretli satılan fileslerden daha temiz açık yok bug yok güle güle oynatın ( files satıp her yerine açık bırakanlarla kıyaslama bizi biz faydamız olsun diye paylaşıyoruz ) piya projesi bitmiştir.
Piyasa bizi ilgilendirmiyor hangi piyasadan bahsediyorsan o piyasada piya olmaya devam et kimseye kendimizi kanıtlamaya ihtiyacımız yok işine gelmiyorsa yorum atmayacaksın bu rol çalmak felan bırakın bu ayakları da piya projesi diyoruz bizim herhangi bir konumuzda Bu files beethoven'e aittir yazıyormu yazmıyor o zaman ne diye atlayıp sürekli konularımız dan beslenmeye çalışıyorsun bizden sana köfte çıkmaz boş yere dalaşma biz topluluğa yardımcı olmak amacı ile paylaşım yapıyoruz burası Forum bahsi geçen dosyaların hepside ymir şirketinin dosyaları çok fazla kasma kendini fileslerine birkez bile bakmadım emin ol sandığın kişi değilsin olsaydın muhakak haberimiz olur haberi bize ulaşırdı bahsettiğin şahıslada senlede bizim problemimiz yok piya projesine ait dosyalar bunlar ve bu piya sizin piya değil bukadar.Piyasa o ismi bilmezken biz o adla oyun açıyor, asıl sahibine files kiralıyorduk. Dün aldığın domain seni o ismin sahibi yapmaz. Ortada bir tanınmışlık varsa o da bizim emeğimiz sayesindedir. Rol çalmayı bırak da kendi işine bak. İnsanlarıda kandırmayı bırak oo filesle açıl mış Bir Fotoraf Koy Ortaya 1200-500 Tekil oyuncu diyorsun görünmeyen tekillerden sanırsam Neyse Böyle yazmak istemezdim ama yazdıklarına iyi bak ve satış konularımdaki fotoraflara bak ona göre gel laf dalaşına gir benle.
Teşekkürler Paylaşım İçin Bende 5.4 Leqendy Üzerinde Geliştirme Yapıyordum Tam Üstüne Denk Geldi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)