Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

1-99 Hard Emek Files Metin2Ultimate

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Filese güncelleme vermelimiyim.

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
piya2 diyince insanlar bana yazıyor lütfen şu adı düzeltiniz piya2 nin asıl sahibi oğuz kardeşimdir insanlar yanlış anlayıp geliyolar ben yıllardır srcli files satmadım lütfen adı düzeltiniz
Güzel kardeşim sanamı soracağız projelerimize verdiğimiz isimleri sürekli her konuya yazıyorsun piya bizim projemiz yıllardır oyun açıyoruz piya2 domaini bize ait 10 tane ismi Ali olan adam var 9una ismini değiştirmi diyicez konularıma bu tarz yorumlar atıp durma piya projesi bizim projemizdir piya diye oyun açınca piya senin patentli markan olmuyor göster bakalım belgelerini silelim erinmeden konulardan.

Normalde bu tarz şeyleri sevmiyorum fakat arkadaş istisnasız her konumun altına yazıyor madem bir ismin var tanınıyorsun o halde korkma bu bizim proje ismimiz piya projesi bitmiştir 1-99 104-105 ve 65-250 versiyonları paylaşılmıştır ücretli satılan fileslerden daha temiz açık yok bug yok güle güle oynatın ( files satıp her yerine açık bırakanlarla kıyaslama bizi biz faydamız olsun diye paylaşıyoruz ) piya projesi bitmiştir.

arkadaslar kurulum konusunda destek olabilecek var mı hırs yaptım paylaşıldıgı günden beri ugrasıyorum başaramadık :D
paylaşılan bsd lerin ikisinide denedim enix zaten ftp ile baglanamıyorum digerinde build almayı deniyorum fakat almıyor sürekli farklı farklı hatalar alıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri