ciddi misin bak client tüm .py 3.7 emin misin sunucu server tarafından bahsetmiyoruz demi ? client src dahil 3.7..
yani öyle ise degerli bunu.. 3.7 atlatmak ne demek ya zor iş kolay degil. hep 2.7 client tarafı sunucu tarafı 3.6 7 filan..
birde freebds atar mısın link mysql şifre ne ?
milleti kandırmayın ya client python27.dll kullanıyor. 3.7 diyorsunuz birde client.... server tarafı 3.7dir. indirdim baktım client 2.7 bu files çöp güncellemek vakit kaybı olur diye düşünüyorum.. client 2.7 yani exe 2.7 kullanıyor .pyler 3.7 degil. client srcler 3.7 degil. game src 3.7 degil. client exe ve py leri 3.7 degil. sadece server sunucu tarafında 4 tane .py 3.7 diye 3.7 olmuyor client. bilmiyorsan ögren kardeşim. yanlış yönlendirme milleti.. bu files 2.7.dll kullanıyor yani 3.7 degil. server tarafının tam 3.7 degil. sadece belli dosyalar 3.7 oda hem 2.7 hem 3.7 kullanıyor en kötü fileste bile var bu .. filesi saçma ve çöp algı oalrak görüyorum. konu degersiz neden çok sey almıs bilmiyorum sanırım işimi bilmiyen çok kullanıcı var. yeme takılan balık çok sanırım.