- Konular
- 3
- Online süresi
- 4h 36m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 125
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar geçmişte erentuna, maviruh , manji , kastamonulu , bu tarz adamlar saltanat files yapıp satıyorlardı o zamandan beri hevesliyim o zaman paramız yoktu alamıyorduk ücretsiz paylaştıkları zaman indirip seviniyordum. Şimdi ne oldu bu adamlara saltanat öldü dediler kimse files geliştirmiyor. Satmıyor paylaşmıyor. Piyasada paylaşılmış olanların birçoğu 2020 yılı ve altı özelliklerde yokmu güncel saltanat tipine benzetilmiş orta emek bir files satışı yapan. Veya paylaşan. Ben ve ben gibi birçok kişinin güncel saltanat filesi aradığını görüyorum. Son zamanlarda maviruhun son saltanat filesine baktım onada sorunlu dendi gördüğüm en yakın özellikteki files o idi. Elinde olan varsa veya bu arkadaşlardan satan varsa ulaşırsa sevinirim. Herkesin bir hevesi var benimki de saçma gelebilir ama bu.
- Konular
- 118
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 312
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 3,792
- DevLira
- -6
Agam fiyat yüksek gelir sanaMerhabalar geçmişte erentuna, maviruh , manji , kastamonulu , bu tarz adamlar saltanat files yapıp satıyorlardı o zamandan beri hevesliyim o zaman paramız yoktu alamıyorduk ücretsiz paylaştıkları zaman indirip seviniyordum. Şimdi ne oldu bu adamlara saltanat öldü dediler kimse files geliştirmiyor. Satmıyor paylaşmıyor. Piyasada paylaşılmış olanların birçoğu 2020 yılı ve altı özelliklerde yokmu güncel saltanat tipine benzetilmiş orta emek bir files satışı yapan. Veya paylaşan. Ben ve ben gibi birçok kişinin güncel saltanat filesi aradığını görüyorum. Son zamanlarda maviruhun son saltanat filesine baktım onada sorunlu dendi gördüğüm en yakın özellikteki files o idi. Elinde olan varsa veya bu arkadaşlardan satan varsa ulaşırsa sevinirim. Herkesin bir hevesi var benimki de saçma gelebilir ama bu.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 4h 36m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 125
- DevLira
- 3
Geçmişten beri takip ediyorum seni o zamanlar harbi para yok alamıyorduk şimdide para varda yetmiyorAgam fiyat yüksek gelir sana
oturup oyun açma gelir elde etme niyetinde değilim heves sadece ama tutupta 30 40 bin tl veremem tabi oda ayrı nasipŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)