Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Saltanat Tipi açmak için bir files arıyorum

tslikursat

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
22
Online süresi
8g 54227s
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
Başarım Puanı
96
TM Yaşı
9 Yıl 3 Ay 15 Gün
MmoLira
934
DevLira
21

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba saltanat pvp serverlerin malesef öldüğünün farkındayım ben 20-30 kişilik arkadaş grubumuzla birlikte oynayıp zaman geçireceğimiz bir saltanat files arıyorum basit bi hostingden sunucu alıp üstüne kurup kendim açacagım kendimiz oynayacağız
ama açmışken sevdiğimiz özelliklerinde içinde olmasını isteriz tabiki
+11-+20 dönüşümlü metalle dönüşen gnoll mapi olan +20 iç itemlerin dönüştürülebildiği 250-300 arası lwl iksiri ile yapılan bu tarz bir oyun açmak istiyorum bilen varsa yorum olarak bırakırsa sevinirim
dediğim gibi kalabalık bir kitleye açmak için değil kendi çevremle oynamak istediğimden açıyorum gören olursa da gelebilir
teşekkürler

Yani files çok bence siberdizayn bir bak

Merhaba saltanat pvp serverlerin malesef öldüğünün farkındayım ben 20-30 kişilik arkadaş grubumuzla birlikte oynayıp zaman geçireceğimiz bir saltanat files arıyorum basit bi hostingden sunucu alıp üstüne kurup kendim açacagım kendimiz oynayacağız
+11-+20 dönüşümlü metalle dönüşen gnoll mapi olan +20 iç itemlerin dönüştürülebildiği 250-300 arası lwl iksiri ile yapılan bu tarz bir oyun açmak istiyorum bilen varsa yorum olarak bırakırsa sevinirim
dediğim gibi kalabalık bir kitleye açmak için değil kendi çevremle oynamak istediğimden açıyorum gören olursa da gelebilir
teşekkürler

Merhabalar,

E5-2697 v2 serisi ve NVMe SSD Diskli sunucularımızla siz değerli müşterilerimize yardımcı olmak istiyoruz. Sipariş sonrası otomatik kurulum ile 2 dakikada sunucunuz hazır şekilde teslim edilmekte ayrıca yönetim paneli mevcuttur.

70₺ + KDV den başlayan fiyatlarımız ✨
Metin2 İçin FreeBSD 11 seçerek sipariş verebilirsiniz ( Not: Sadece FreeBSD 13 için [ 3. Paket ] sipariş verilmelidir.

SİPARİŞ VERMEK İÇİN : https://onelyahosting.com/vds.php

WHATSAPP DESTEK İÇİN : https://wa.me/+908505542270

Saygılarımızla,
Onelya Hosting İnternet ve Bilişim Hizmetleri
onelyahosting.com
0 ( 850 ) 554 2270 - WhatsApp İletişim Hattı

teşekkürler
Eğerki sıfırdan yaptırmak istiyorsanız pet attack sisteminden artemisa karakterine kadar yapabilirim elimde modeller mevcut bizzat discord üzerinden gösterim sağlıyabilirim 2018 zamanın'da elf adlı karakteri keyto shop üzerinden satın almıştım bütceniz eğer var ise yardımcı olabilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri