Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin 2 serveri açmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsndiri400
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 172

hsndiri400

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
5h 11m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Gün
Başarım Puanı
4
MmoLira
99
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar umarım doğru yere konu açmısımdır
Metin 2 serveri açmak istiyorum belli bir miktarda bütçe ayırdım ama nasıl olur nasıl edilir bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı ?

1-Genel olarak bu işe girmeden önce bence bu işi uzun bir süre araştır baştan sona maliyet hesabı yap elinde olmayan durumlarında ekstra sana maliyet çıkaracağını bil
2-Ayırdığın para çöpe gidecekmiş gibi düşün ve bu paranın kaybı seni etkiler mi ba
3-İş yapacağın insanların geçmişini iyice kontrol et referans al geçmiş işlerine bak
Tavsiyem para kazanmak gibi bir derdin yoksa baştan sona kendin tasarlayıp sadece sunucu ve reklam için kendi bütçeni kullan sana hazır paket sistem satalım reklamına kadar ayarlayalım para kazanırsın tiplerden uzak dur kelin merhemi olsa kendi başına çalar
4-Dolandırıcılara dikkat et
5-Dolandırıcılara dikkat et
6-Dolandırıcıara dikkat et

1-Genel olarak bu işe girmeden önce bence bu işi uzun bir süre araştır baştan sona maliyet hesabı yap elinde olmayan durumlarında ekstra sana maliyet çıkaracağını bil
2-Ayırdığın para çöpe gidecekmiş gibi düşün ve bu paranın kaybı seni etkiler mi ba
3-İş yapacağın insanların geçmişini iyice kontrol et referans al geçmiş işlerine bak
Tavsiyem para kazanmak gibi bir derdin yoksa baştan sona kendin tasarlayıp sadece sunucu ve reklam için kendi bütçeni kullan sana hazır paket sistem satalım reklamına kadar ayarlayalım para kazanırsın tiplerden uzak dur kelin merhemi olsa kendi başına çalar
4-Dolandırıcılara dikkat et
5-Dolandırıcılara dikkat et
6-Dolandırıcıara dikkat et
+1

iyi hoş diyorsun da söyle bi durumda var ayırdıgı bütce ne kadar nasıl bi sunucu acıcak
basit ilerliyelim en kolay para 55-120 de şimdi bi 55 120 sıfırdan yapmak istese belli başlı sistemler zaten bi files parası tutcak
hadi diyelim onuda aldı denenmemiş bi files olarak düşün o filesin oturması 2 3 sezon sürecek bu sürede para kaybı olacak.

hadi sıfır files yapmıyor hazır alsa diyelim files maliyeti belli 10 20k ya bulamaz bulsa bile sorunu yok diyemez kimse :D

1-99 açsa onada 20 30k reklam ile bi iş yapamaz ki bunu kimseye anlatamıyorum zaten tutması da zor.

98-99 açsa bi kazancı yok anca kendini döndürür

1-105 / 1-120 zaten girmesin bilgisi yoksa

55-120 kalıyor onada bütce gerek şimdi bi reklam vermeye kalksa min. 100k oda sadece tanıtım hani büyük YT de yok seri yok

2 ihtimali var ya bi files alıcak ki zor yada kiralama alcak açıp parasına bakcak.

yada dediğin gibi işi bilen biriyle ortak olcak

+1

iyi hoş diyorsun da söyle bi durumda var ayırdıgı bütce ne kadar nasıl bi sunucu acıcak
basit ilerliyelim en kolay para 55-120 de şimdi bi 55 120 sıfırdan yapmak istese belli başlı sistemler zaten bi files parası tutcak
hadi diyelim onuda aldı denenmemiş bi files olarak düşün o filesin oturması 2 3 sezon sürecek bu sürede para kaybı olacak.

hadi sıfır files yapmıyor hazır alsa diyelim files maliyeti belli 10 20k ya bulamaz bulsa bile sorunu yok diyemez kimse :D

1-99 açsa onada 20 30k reklam ile bi iş yapamaz ki bunu kimseye anlatamıyorum zaten tutması da zor.

98-99 açsa bi kazancı yok anca kendini döndürür

1-105 / 1-120 zaten girmesin bilgisi yoksa

55-120 kalıyor onada bütce gerek şimdi bi reklam vermeye kalksa min. 100k oda sadece tanıtım hani büyük YT de yok seri yok

2 ihtimali var ya bi files alıcak ki zor yada kiralama alcak açıp parasına bakcak.

yada dediğin gibi işi bilen biriyle ortak olcak
Sana katılıyorum benim düşüncemde bu yönde
Önceden yeni sunucu açacak kişiler yeni benzersiz bir sistem koyarak açıyorlardı şimdi sade yapı daha ön planda
o kadar sade ki max verdiği keyif bir gün ondan sonra karakter gelişimi o kadar zayıf oluyor ki keyif vermeyi bırakıyor

Files olarak Vural abinin fıles kullanılabilir bence ben beğeniyorum
Yakup Abi developer olarak destek veriyor mu bilmiyorum ama güzel işler yapıyor

Son düzenleme:
Sana katılıyorum benim düşüncemde bu yönde
Önceden yeni sunucu açacak kişiler yeni benzersiz bir sistem koyarak açıyorlardı şimdi sade yapı daha ön planda
o kadar sade ki max verdiği keyif bir gün ondan sonra karakter gelişimi o kadar zayıf oluyor ki keyif vermeyi bırakıyor

Files olarak Vural abinin fıles kullanılabilir bence ben beğeniyorum
Yakup Abi developer olarak destek veriyor mu bilmiyorum ama güzel işler yapıyor
o kişilere verilcek bütce önemli burda yakup işinde saglam ama bi sistem koyması halinde 80 90k bulabilir sisteme göre değişir iyi bişey istersen tabi

vuralın filesler zaten bi o kadar :D

burda önemli nokta köşede olan bütce işte

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri