Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

⭐ 11+ Yıllık Tecrübe | Metin2 Files - Pack - Source - Sistem Ekleme | C++ / Node.js / PHP / Java / Android / iOS / Unity / Rust Profesyonel Hizmet ⭐

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Exehakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 622

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam hic bir şekilde github ve gitlab profiliniz yok? Düzenli commit geçmişinize erişemiyorum size nasıl güvenebilirim bu günlerde özellikle llm altın çağında!
Cok haklısınız , github hesabım var tüm projeler private. Müşteriye özel işlerin hiç birini paylasamiyorum demo görmek isterseniz gösterebiliriz örnek proje.

kejrog7kjizg1.jpeg

mesele ne zaman katıldıgın değil Kendin söylüyordun bu hesap benimdi diye Kendinle çelişiyorsun Milleti dolandırdın ban yedin yine yeni av peşindesin
Kardeşim sende zihinsel bir problem yada gözlük numarası problemi var kendin anlamak istediğin gibi anlıyorsun söylediklerimi daha sana nasıl tarif edebilirim bilemedim, amacın sanırsam argoya sürükleyip kendini dolaylı yoldan haklı çıkarmaya çalışıp konuyu baltalamak, yani bu yaklaşımların çocuktan öte davranış ve anlayışlar zira kendi itibarini forumda beş para etmeyecek hale getirme, mağdur ettigin insanlarin mağduriyetini gidermeye zaman harcasan senin için çok daha iyi olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri