raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

⭐ 11+ Yıllık Tecrübe | Metin2 Files - Pack - Source - Sistem Ekleme | C++ / Node.js / PHP / Java / Android / iOS / Unity / Rust Profesyonel Hizmet ⭐

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Exehakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 574

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hakan Bey’i yazılım alanındaki çalışmaları ve yaklaşımıyla gerçekten başarılı buluyorum. Bir yazılımcıda olması gereken en önemli özelliklerden biri, sadece kod yazmak değil; ihtiyacı doğru anlamak, doğru analiz etmek, kalıcı ve sürdürülebilir çözümler üretebilmektir. Hakan Bey de bu noktada teknik bilgisi, çözüm odaklı düşünme yapısı ve işe olan titizliğiyle farkını ortaya koyuyor.

Yaptığı işlerde detaylara önem veren, süreci profesyonel şekilde yöneten ve karşı tarafın beklentisini doğru anlayarak sonuca ulaştıran bir anlayışa sahip. Yazılım konusunda güvenilir, iletişimi güçlü ve işine hâkim biriyle çalışmak isteyenler için gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir isim.

Başarılarının artarak devam etmesini dilerim. Emeğine, bilgine ve çalışmalarına sağlık Hakan Bey.
Sağolun güzel yorumlarınız için çok teşekkürler.

Selam hic bir şekilde github ve gitlab profiliniz yok? Düzenli commit geçmişinize erişemiyorum size nasıl güvenebilirim bu günlerde özellikle llm altın çağında!

Selam hic bir şekilde github ve gitlab profiliniz yok? Düzenli commit geçmişinize erişemiyorum size nasıl güvenebilirim bu günlerde özellikle llm altın çağında!
Konunun Halen açık olması biraz tuhaf Hexe İsimli Şahsın adı Hakan Bozkurt HakanExe Nickini Kısaltıp Hexe olarak kullanıyordu ne tesadüf Bu hesapda exeHakan aa ne tesadüf ya tüh Dediğim gibi Kişi Dolandırıcılıkla Banlanan Hexe isimli elemana aittir

Konunun Halen açık olması biraz tuhaf Hexe İsimli Şahsın adı Hakan Bozkurt HakanExe Nickini Kısaltıp Hexe olarak kullanıyordu ne tesadüf Bu hesapda exeHakan aa ne tesadüf ya tüh Dediğim gibi Kişi Dolandırıcılıkla Banlanan Hexe isimli elemana aittir
Ya kardeşim sende bir problem var özeldende ulaşip rahatsız edip çamur atıyorsun. Üyelik tarihi ve forumdaki yorumlarimdandami anlayamıyorsun zekan el vermiyor beni anlamaya hakikaten kafanı sağlam soğuk bir suya sok anca kendine gelirsiniz

Foruma karilma tarihim 2012, kendinizi boş yere itibarsizlastirmayin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri