- Konular
- 191
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 2mo 11m
- Reaksiyon Skoru
- 892
- Altın Konu
- 73
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 7,084
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Onboarding Facility sonrası Snackbar bölgesi oyunun temposunu baya değiştiriyor. İlk düzgün base’i burada kurdum, Omni-Tool geliştirmeleri de burada açılmaya başladı. Özellikle Ranger Outpost ve Anthill tarafı erken progression için önemli duruyor. Bölgeyi hızlı geçince eksik kalıyorsunuz.
İlk iş etraftaki böcekleri PEEP.R ile taradım. Weevil bulursanız erken oyunda baya işe yarıyor. Bir yandan da mantar ve temel kaynak toplamak lazım çünkü Workbench, Lean-to, Roasting Spit gibi şeyler hızlı açılıyor. Resource Analyzer kısmını boşlamayın, çoğu tarif oradan geliyor zaten.Ranger Outpost içinde Tier 1 Omni-Axe parçasını alıyorsunuz. Sonra yan taraftaki tünelden arka bölüme geçiliyor. İçeride Mite temizleyip Raw Science topluyorsunuz. Comms Array açıldıktan sonra Ranger Station aktif oluyor ve işler rahatlıyor. Grass Seed ile Omni-Shovel, Pebblet ve Sap ile de Omni-Hammer açılıyor.
Anthill kısmında Turbo Optical Disk var. Girişteki taşları Omni-Hammer ile kırmanız gerekiyor. İçeride Red Ant’ler var ama çok zorlamadı. Buried Treasure içinden Turbo Optical Disk ve küçük bir taşıma bonusu veren trinket çıkıyor. Bir tane Milk Molar da var, ben stamina’ya bastım çünkü sürekli koşup kaynak taşıyordum.Genel olarak Snackbar bölgesi erken oyunun temel kısmı gibi olmuş. Base kurma, araç açma ve ilk düzgün upgrade zinciri burada oturuyor. Baştan düzgün toparlayınca sonraki bölgeler daha rahat gidiyor.