berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı exe hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertcanayhan0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 64

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın Aleyküm arkadaşlar. Client build sonrası böyle bir hata alıyorum ama .exe dosyasını Sancak2 yapınca sorunsuz giriyor.

Root Dosyalarında baktığım dosyalar. bunlara baktım ama bir sorun göremedim bilgisi olan varmı ?
  • root/ui.py
  • root/intrologin.py
  • root/system.py
  • root/constinfo.py

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-05-10 213444.png
    Ekran görüntüsü 2026-05-10 213444.png
    3.4 KB · Görüntüleme: 0
Çözüm
Selamın Aleyküm arkadaşlar. Client build sonrası böyle bir hata alıyorum ama .exe dosyasını Sancak2 yapınca sorunsuz giriyor.

Root Dosyalarında baktığım dosyalar. bunlara baktım ama bir sorun göremedim bilgisi olan varmı ?
  • root/ui.py
  • root/intrologin.py
  • root/system.py
  • root/constinfo.py
Client Source > Userinterface > herhangi bir ccpde Sancak2 arat değiştir vslik 104 105 stabil filesi deniyorsunuz sanırım bu şekilde aratın orada çıkmaz ise packmanagerde aratın uzantileri ve exe ismini degiştirip kendinize göre düzenleyin.

• root/ui.py
  • root/intrologin.py
  • root/system.py
  • root/constinfo.py
Client Source > Userinterface > herhangi bir ccpde Sancak2 arat değiştir vslik 104 105 stabil filesi deniyorsunuz sanırım bu şekilde aratın orada çıkmaz ise packmanagerde aratın uzantileri ve exe ismini degiştirip kendinize göre düzenleyin.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri