Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Microsoft Azure - Erişimi Kişiselleştirin

Nizam-ı Alem

Asalet kana değil, duruşa bakar.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Yönetici
Dergi Editörü
Turnuva
Admin
Yarışma
VIP Üye
Paylaşım
Ayın Üyesi
Konular
1,207
Çözüm
6
Online süresi
2mo 16d
Reaksiyon Skoru
5,958
Altın Konu
410
Başarım Puanı
349
MmoLira
45,963
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Azure hizmetlerimize erişmek ve bunları yönetmek için Azure hesabımıza giriş yaparak kullanabileceğimiz iki portalımız var. Azure yönetim portalının yanıt verme hızıyla ilgili bazı sorunları olduğundan, önizleme portalı adı verilen ikinci bir portal tasarlandı. Önizleme portalı, tablet ve mobil cihazlarda kullanıcı deneyimini iyileştirmek için daha sonra kullanıma sunuldu.

Hizmetlerini Azure portalı üzerinden yöneten müşteriler genellikle buraya gelir ve Azure ekibi, Azure önizleme portalının görünümünün kişiselleştirilmesini sağladı. Kullanıcılar, kontrol panelinde görüntülenecek rengi ve özellikleri seçebilir, bu da portalda hizmetler arasında gezinmeyi kolaylaştırır. Azure önizleme portalında nelerin kişiselleştirilebileceğine bakalım.

Önizleme portalına doğrudan adresini ziyaret ederek ve Azure hesabınızı kullanarak giriş yapabilir veya Azure yönetim portalından geçiş yapabilirsiniz. Azure ekibi küçük değişiklikler yapmaya devam ediyor, ancak genel konsept aynı kalıyor. Bu nedenle, portalınızı özelleştirmeye çalıştığınızda biraz farklı görünebilir, ancak temel özellikler aynı kalacaktır.

Adım 1 − Azure yönetim portalına giriş yapın.

Adım 2 − Fotoğrafınıza tıklayarak ve "Azure Önizleme Portalına Geç" seçeneğini belirleyerek Azure önizleme portalına geçin.

1.jpg

3. Adım − Aşağıdaki ekranı göreceksiniz; bu, Azure hesabınızın kontrol panelidir. Ekranın ortasındaki kutucuklar, Azure önizleme portalı tarafından gerçekleştirilen bazı yaygın görevleri göstermektedir. Bu kutucukları kişiselleştirmek için daire içine alınmış Ayarlar simgesine tıklayın.

2.jpg

4. Adım − Bu sizi aşağıdaki ekrana yönlendirecektir. Çember içine alınmış düğmeye tıklayarak ekranı tam ekran yapabilirsiniz. Ekranın arka plan rengini değiştirecek mevcut temalardan birini seçebilirsiniz. Aynı ekranda, komut adını gösteren komut etiketlerini gösterip gizlemeyi seçebilirsiniz. Benzer şekilde, animasyonları etkinleştirip devre dışı bırakabilirsiniz.

3.jpg

Adım 5 − Aşağıya doğru kaydırdığınızda, dili değiştirme seçeneğini göreceksiniz.

4.jpg

Adım 6 − Ayrıca kutucuğun boyutunu da değiştirebilirsiniz. Daha büyük veya daha küçük yapabilirsiniz. Örneğin, aşağıdaki ekranda kaynak gruplarımın daha büyük olmasını istiyorsanız −

Kutucuğa sağ tıklayın ve özelleştir'i seçin.

5.jpg

Alternatif olarak, kutucuğun üst şeridinden "Özelleştir" seçeneğini seçin. İmlecinizi üzerine getirdiğinizde görünecektir.

Kutucuğun boyutunu seçin. Ekranın üst kısmındaki "Bitti" düğmesine tıklayın.

6.jpg

Adım 7 − Ayrıca, karoları istediğiniz gibi hareket ettirerek gösterge panelinizi özelleştirebilirsiniz. Karoyu ekranda farklı bir konuma sürükleyip bırakmanız yeterlidir.

Adım 8 − Kaynaklarınızdan herhangi birini gösterge paneline sabitleyebilirsiniz.

Kaynağa gidin. Üzerine sağ tıklayın veya üç noktaya tıklayın.

7.jpg

"Gösterge Paneline Sabitle" seçeneğine tıklayın.

Sol üst köşedeki Microsoft Azure'a tıklayarak gösterge paneline geri döndüğünüzde, aşağıdaki resimde gösterildiği gibi kaynağı orada göreceksiniz.

8.jpg

Eline Sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri