Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[RELEASE] GF ETP Botu v1.0 | Çoklu Client | Internal

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

peki güncelleme alınca biz kendimiz'de güncellememiz için config yapsan bizde güncelleyebilsek :)
Burada offsetleri tek kaynağa düşürüp C++ tarafına koyduğum için offsetler güncellenip tekrar derlenmesi gerekiyor

Karakter idsini yazınca sizin yazdiginiz injektor otomatik inject ediyo ozaman. Başta anlayamamıştım videodan teşekkür ederim, ben kendimiz inject edeceğiz clientlere diye düşünmüştüm. Pickclose ile picktarget arasında ki fark nedir? Sadece süre mi acaba yoksa farklı bir mantıkta var mi
Hesabın IDsini yazdıktan sonra MMO injectorü çalıştırman yeterli program onu kullanarak dlli oyuna inject edecektir, ya da verdiğim kodu derleyip dizine atarsanız MMO injectorü çalıştırmadan inject edebilirsiniz. Manuel inject yapmıyorsunuz.
PickClose yakındaki VNUM ı belirlenmiş eşyaya paket gönderir. Eşya uzaktaysa, bize ait değilse sürekli göndermez paketi akıllı bir sistem geliştirdim. PickTarget ise mouse ile tıklanmış gibi üzerine gider ve eşyayı toplar bu sırada otomatik avı durdurur çünkü vururken koşamaz geri açması için de 1,5-2 saniye arası(random) bekler.

Çalışıyormu şuan

Teşekkürler kısıtlı hesaptan dolayı etp deneyemedik ama verdim

1776622557851.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 6, Üye: 5, Misafir: 1)