- Konular
- 26
- Online süresi
- 9g 13083s
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 1,600
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Burada offsetleri tek kaynağa düşürüp C++ tarafına koyduğum için offsetler güncellenip tekrar derlenmesi gerekiyorpeki güncelleme alınca biz kendimiz'de güncellememiz için config yapsan bizde güncelleyebilsek![]()
- Konular
- 26
- Online süresi
- 9g 13083s
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 1,600
- DevLira
- 0
Hesabın IDsini yazdıktan sonra MMO injectorü çalıştırman yeterli program onu kullanarak dlli oyuna inject edecektir, ya da verdiğim kodu derleyip dizine atarsanız MMO injectorü çalıştırmadan inject edebilirsiniz. Manuel inject yapmıyorsunuz.Karakter idsini yazınca sizin yazdiginiz injektor otomatik inject ediyo ozaman. Başta anlayamamıştım videodan teşekkür ederim, ben kendimiz inject edeceğiz clientlere diye düşünmüştüm. Pickclose ile picktarget arasında ki fark nedir? Sadece süre mi acaba yoksa farklı bir mantıkta var mi
PickClose yakındaki VNUM ı belirlenmiş eşyaya paket gönderir. Eşya uzaktaysa, bize ait değilse sürekli göndermez paketi akıllı bir sistem geliştirdim. PickTarget ise mouse ile tıklanmış gibi üzerine gider ve eşyayı toplar bu sırada otomatik avı durdurur çünkü vururken koşamaz geri açması için de 1,5-2 saniye arası(random) bekler.