- Konular
- 26
- Online süresi
- 9g 3031s
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 1,597
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Blur koyduğum kısım karakterin ID si alt sıraya da karakterin ismi geliyor, karakterin IDsini girmek zorunlu o clienti tespit edip ona inject oluyor.sansürlediğiniz kısımlara kendiniz daha rahat hangi cl de ne oldugun anlamak için isimlendirme mi yapıyorsunuz yoksa pidleri mi yazıyorsunuz? pickclose ve targette ki çalışma mantıgı nasıl? örnek olarak yerde 5 tane etp var, pickclose 1 saniyede 1, pick target 2 saniyede 1 mi ? şu eklense daha iyi olur sürekli item taransa ve ilk etp düştükten sonrasında programdan yazılan süre sonrasında toplamaya başlayıp tüm etpleri toplaması ve eğer 50den aşağıda toplandı ise tekrar süre dolana kadar bekleyıp yıne ayn ısekıl calısması. ekstra olarak injektör şuna göre güncellense bence daha iyi olur, bilgisayarda açılan tüm metin2client.exe lere otomatik enjekte etse daha makul olur gibi. ek olarak ayarlar içinde kayıt alınıp istenen slotlara kayıt yüklenerek otomatik ayarlar üzerinden devam edilebilir direk
Toplama mantığı zaten öyle ama o kadar sık tarama yapılmıyor, ilk etpyi alır yerde etp kalmadıysa 180(kaç yazarsanız) saniye bekler bu süre dolunca tekrardan arar ve yerde kendine ait etp bulursa toplamaya başlar.
İlgili slottaki tüm ayarlar o slot için kayıt olur program kapanıp açıldığı zaman ayarlar olduğu gibi gelir.
Kota şuan aktif değil deneme yapmıştım ileri de daha akıllı hale gelince kullanılabilir.
- Konular
- 11
- Online süresi
- 34544s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 86
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 152
- DevLira
- 0
elinize sağlık, ileriki versiyonlar için ilk aklıma gelen geliştirme oto etp görevi almak ve etp görevi bitince diğer karaktere geçmek bence çok ileriye taşıyacak 2 özellik
- Konular
- 0
- Online süresi
- 34659s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 1
- TM Yaşı
- 4 Gün
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
Karakter idsini yazınca sizin yazdiginiz injektor otomatik inject ediyo ozaman. Başta anlayamamıştım videodan teşekkür ederim, ben kendimiz inject edeceğiz clientlere diye düşünmüştüm. Pickclose ile picktarget arasında ki fark nedir? Sadece süre mi acaba yoksa farklı bir mantıkta var miBlur koyduğum kısım karakterin ID si alt sıraya da karakterin ismi geliyor, karakterin IDsini girmek zorunlu o clienti tespit edip ona inject oluyor.
Toplama mantığı zaten öyle ama o kadar sık tarama yapılmıyor, ilk etpyi alır yerde etp kalmadıysa 180(kaç yazarsanız) saniye bekler bu süre dolunca tekrardan arar ve yerde kendine ait etp bulursa toplamaya başlar.
İlgili slottaki tüm ayarlar o slot için kayıt olur program kapanıp açıldığı zaman ayarlar olduğu gibi gelir.
Kota şuan aktif değil deneme yapmıştım ileri de daha akıllı hale gelince kullanılabilir.