Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crimson Desert: Sanctum of Transcendence Puzzle Çözümü

devemoji

dev.mmooyun.com
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Yönetici
VIP Üye
Paylaşım
Ayın Üyesi
Konular
154
Online süresi
1ay 28g
Reaksiyon Skoru
751
Altın Konu
59
Başarım Puanı
214
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 17 Gün
MmoLira
2,573
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bu Sanctum of Transcendence işi aslında tek başına bir dungeon gibi değil, daha çok önceki puzzle’ların devamı. Spire of the Sun, Nest of Valor, Throne of Truth, Dimensional Labyrinth derken en son buraya geliyorsun. Zincirin sonu gibi yani. Oyunun az çok ne istediği belli. Nexus’a vardığında hemen içeri dalma, ben öyle yaptım kaçırdım. Kuzeye doğru bakınca aşağıda bir platform var, yaklaşınca yol kendi kendine açılıyor zaten. Oradan ilerleyince gizli bir sandık var. İçinden Faded Abyss Artifact ve Flameward III çıkıyor. Çok kritik değil ama alınır, sonuçta bedava gear.

1776459503507.png

Asıl olay girişteki bismuth duvarı. Direkt kırılmıyor, Focused Force Palm basman gerekiyor ama kısa basarsan yetmiyor. Biraz bekletip öyle vurunca anca parçalanıyor. İçeri girince de aynı olay devam ediyor, sağda solda iki duvar daha var, onları da temizliyorsun. Sonra ortada bir power source var, onu yerine yerleştiriyorsun. Çok gizli birşey dğeil ama gözden kaçabilir haberiniz olsun. Yerine takınca büyük bir switch aktif oluyor, ona basınca olay çözülüyor zaten, artifact açılıyor. Çıkış da düz kapı değil. Skybridge var, oraya girince seni Nest of Valor tarafına geri atıyor. Orada ki iki ışıklı köprü açılıyor. Zincir mantığı yani, bir yerde yaptığın şey diğerini etkiliyor. Çok zor bir puzzle değil aslında, ama neyi neyle kıracağını bilmeyince boş boş dolanıyorsun. Ben ilk girişte biraz tur attım mesela. Bir kere mantığı oturunca zaten 5 dakikalık iş.

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri