- Konular
- 2
- Online süresi
- 4d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 2,874
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
GF dahil tüm Metin2 oyunlarında zaten float türünde move boost değeri var, değeri yükseltince otomatik olarak kendisi sunucuya istek gönderiyor sadece float değerini yükseltmek yeterli, neden hile yapımcıları ısrarla bu denli uğraşa giriyor anlamıyorum.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 4d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 2,874
- DevLira
- 0
sizin yapmaya çalıştığınız şeyi daha önce hiç denemedim nasıl bir titreme oluyor bilmiyorum, bir video çekip buraya atın bi bakayım.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 3d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 480
- DevLira
- 0
hareket hızını 3 üstüne çıkarınca kick atıyor sunucu bende. o yüzden sendcharstate ile adım adım tp olarak boost yaptırıyorumGF dahil tüm Metin2 oyunlarında zaten float türünde move boost değeri var, değeri yükseltince otomatik olarak kendisi sunucuya istek gönderiyor sadece float değerini yükseltmek yeterli, neden hile yapımcıları ısrarla bu denli uğraşa giriyor anlamıyorum.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 4d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 2,874
- DevLira
- 0
benim bahsettiğim şey hareket hızını değiştirmek değildi ama sizin ışınlanma konusuna odaklanalım. karakteri parça parça ışınladığın için o titreme muhabbeti oluyor eğer video kaydı alıp buraya atarsanız gördükten sonra kesin bir şey diyebilirim şimdi sadece mantık çerçevesi içerisinde karakteri parça parça gönderdiğin için oluyor diyebilirim.hareket hızını 3 üstüne çıkarınca kick atıyor sunucu bende. o yüzden sendcharstate ile adım adım tp olarak boost yaptırıyorum
- Konular
- 10
- Online süresi
- 3d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 480
- DevLira
- 0
pardon hocam ben yanlış anlamışım. video aldım birazdan göndereceğim buraya.benim bahsettiğim şey hareket hızını değiştirmek değildi ama sizin ışınlanma konusuna odaklanalım. karakteri parça parça ışınladığın için o titreme muhabbeti oluyor eğer video kaydı alıp buraya atarsanız gördükten sonra kesin bir şey diyebilirim şimdi sadece mantık çerçevesi içerisinde karakteri parça parça gönderdiğin için oluyor diyebilirim.