Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crimson Desert Casted Shadow Oyun Rehberi

devemoji

dev.mmooyun.com
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Yönetici
VIP Üye
Paylaşım
Ayın Üyesi
Konular
154
Online süresi
1ay 28g
Reaksiyon Skoru
751
Altın Konu
59
Başarım Puanı
214
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 17 Gün
MmoLira
2,573
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Crimson Desert oynarken Casted Shadow’a geldiğimde, oyunun tonunun biraz daha ağırlaştığını hissettim. 59. main quest bu arada, Chapter 4 The Price of Knowledge altında, Forbidden Knowledge kısmı. Önceki quest olan Obsession and Madness’ı bitirmiş olmak gerekiyor, yoksa açılmıyor zaten. Ödül olarak da 10 tane Honey Tea veriyor, klasik consumable. Abyss karşılaşmasından sonra Grundir baya içine kapanıyor, Octavius’un mesajı falan derken olayları birbirine bağlamaya çalışıyor. Rift-maker meselesine takmış durumda, hani bütün felaketin tetikleyicisi oymuş gibi düşünüyor. Ama oyun diyor ki şimdilik bunları bırak, Howling Hill’e dön. Yani lore var ama üstüne çok gitmiyor o an, biraz bekle modunda.

crimson-desert-59-2.jpg

Quest’in akışı çok düz aslında. Önce Grundir’le konuşuyorsun ama onu sen yapmıyorsun, cutscene’de otomatik giriyor zaten. Sonra Howling Hill’e geri dön kısmı var. Ben direkt fast travel kullandım, Abyss’in üstünden sky map açıp atladım aşağı, daha hızlı oluyor. Greymane Camp’e iniyorsun, siyah ana çadıra girince bir cutscene daha giriyor. O cutscene de Chapter’ı kapatıyor direkt. Çok aksiyon yok bu görevde, daha çok geçiş gibi. Ama hani build denemek, biraz farm arası nefes almak için fena değil.

Bu rehber Turkmmo için hazırlanmıştır diğer rehberler için profilimi ziyaret edebilirsiniz.​

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri