- Konular
- 227
- Online süresi
- 10ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 1,281
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 3,504
- DevLira
- 63
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Birisi bu metin2 bilmeyen elamana githubun FreeBSD desteği olduğunu söylesin bilmiyor çünkükimseye birşey ispatlama derdim wallahi yoktanıyan tanır bilen bilirrr.. Ben sadece ferhat a aşırı üzüldüm ve bir çok şeyinide ücretsiz yapıveriyorum. Sizin gibi kişiler oldukça bu ortam değişmeyecek. Herkese bol bol leş ortamlar arkadaşlar.
şuraya bakın yaw ,
Ekli dosyayı görüntüle 174559
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
( githubu ben öğretiyorum , windows a da biz geçiriyoruz alman arkadaşımla birlikte ) 2700 satır belki fazla şebnem eklemiş kopyalamış atmış kopyalamış atmış
İncelemek isteyen inceyebilir , dosyalar ilk dosyalardır üzerine tonlarca düzeltme yapıldı. Anydesk açık bırakıp gidebilirim sorun yok. Bu tarz kişilere inanmayın arkadaşlar gerçekten inanmayın ve ferhatın yani geçmişte anlattığı olaylar ve dekontlar filan normal değil yemin ederim değil. Adam artık bıkmış bıkmış.. Ben konuya son 2-3 haftadır dahilim bir çok şeyi gördüğümde anlıyorum ve uyarıyorum , kişi freebsdyi githuba yüklemeye çalışıyor yahu bsd üzerinden commit nasıl atılıyor ? böyle bir özellik mi var ? wallahi bilmiyorum ben. Bunları ben gördüğümde arada kalmamak için sessiz kalıyorum ve sadece uyarıyorum.
wallahi anlat anlat bitmez , bunu burada söylememin sebebi sadece farkındalık artık kazanılsın veya birşey yapılır umarım.
Bu da x kişilerine sordurup ferhat a imkansız dedi olmazmış vs vs dediği yerler, yapamadığı için. ve işin garip tarafı 200k ya yakın da sistem aldırıyor , o kişilerin hiç bir emeği paylaşılmamıştır bunu bildirmek istiyorum. Şaka değil 200k ya yakın.. Tonlarca geliştiriciden alınan şeyler...
Ekli dosyayı görüntüle 174562
FreeBSD üzerinden Telegram grubuna mesaj dahi atarım sen ne diyorsun babayiğit xD
200 madde işi totalde 50k yapmışımdır
Hexe Hakan 20 maddeye 70 aldı rahatlığı oradan geliyor
Files şuan misaliye benziyorsa bunu yapan benim
Haddini bil yapay zeka tokenin bitmeden git sor ona FreeBSDnin Github desteği var mı öğren
- Konular
- 55
- Online süresi
- 2ay 6g
- Reaksiyon Skoru
- 238
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 124
- TM Yaşı
- 6 Yıl 25 Gün
- MmoLira
- 5,642
- DevLira
- 15
uzun zamandır elimdeydi dosyalar zaten bari kanıt atayım
- Konular
- 227
- Online süresi
- 10ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 1,281
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 3,504
- DevLira
- 63
Al öğren bunuda yapay zekaya sorma
Sözde geliştirici ama FreeBSD kullanmayı bilmiyorsun
Sözde geliştirici ama FreeBSD kullanmayı bilmiyorsun
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)