Dx9Ex

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Parayla mı satmışım varmı kanıtın parayla sattığıma dair mehmetcandan tırnakladığın filesleri de at bari de tam olsun hector filesi barbaros filesi falan en azından bir işe yararsın hayatında ilk defa benim dosyalarımıda itele bakalım ne dosyam varmış sende sen sadece kuru sıkı sıkarsın ha dosyalarım vardır sende onu da tırnaklamışsın benden benim haberim yokken sana güvenip anydeski verip dosyalarımı sildiğin gibi demi yada ismini vermek istemiyorum ama bizim abiye 20 kya fix satıp ertesi gün ücretsiz paylaşman gibi sen hiç konuşma bence 3 aydır wslik files yapıyorsun sözde 3 aydır bitti diyorsun oda yok ortada açtığın bir tane files göster bana oda yok anca böyle 2 sistem ekle aenora yaptığın gibi burayı ben yaptım buranın devi bana yalvarıyor de

Eseriyle beraber gitti. Paylaşım için teşekkürler.

yorum yapmayayım yapmayayım diyorum da ben hakana çok söyledim çok da uyardım buranın adamı değilsin dedim git keyfine bak dedim ama m2 den vazgeçemedi, sonuç olarak pis ortamın kurbanı oldu. Şunuda ileteyim bir çok kişi bu kişiye düşman kesiliyor sebebi ise çok belli play storede 10 a yakın oyunu var kendilerine ait stüdyoları var bir çok oyun firmasıyla da sözleşmesi var. Bunları dahi çekinmeden söyler herkese, söyleme dediğim halde yapma dediğim halde ortamı tanımıyorsun dediğim halde... ahh ahh

Bunu bizzat üniversiteden tanıdığım için söyleyebiliyorum. Kendisini en az 20 belki 30 kere uyardım boşver girme şu pis ortama dedim ama nafile bence hak ettin hakan ya gerçekten.

Ek olarak dx9ex de sorun yok paylaşım için teşekkürler ilk kanıtı ben bırakayım ;

Eseriyle beraber gitti. Paylaşım için teşekkürler.

ona koymaz inan 3-4 yıldır tanırım kendisini ama burnunun dikine gitmeyi çok seviyor , banlamasaydınız tonlarca şey daha paylaşırdı tanıyorum kendisini .. iyi oldu 1 eser bıraktı .ddd

Her ortamda boş yapan birisi kendisi. Metin2 geliştirme ile uzaktan yakından alakası olmayıp da bu camiaya girip yılların geliştiricilerine dil uzatmaya yeltenmesi, ve başkasına ait sistemleri/dosyaları zerre kadar utanç duymadan sitesinde satışa koyması her şey için yeterli. Yok studiolari varmış da bilmem ne bilmem ne.. bu camia böyle kendini dev aynasında görenlerin 2 günde hiçbir şey olmadıklarına çok kez şahit oldu, bu eleman da üzerine tüy oldu.

Yazılı olmayan bir kural vardır; her yerde çok konuşan adam boş konuşuyordur.

Son olarak size tavsiyem bu arkadaşın paylaştığı hiçbir koda güvenmeyin. Hele ki directx gibi ciddi bir konuda. "Ekledim, oyuna girdim" diyerekten oldu bitti tarzı bir şey değil bu.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)