- Konular
- 55
- Online süresi
- 2ay 6g
- Reaksiyon Skoru
- 238
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 124
- TM Yaşı
- 6 Yıl 26 Gün
- MmoLira
- 5,657
- DevLira
- 15
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Parayla mı satmışımyaw kral daha github bilmiyorsun windows bilmiyorsun ordan oraya copy paste yapıp birşeyler yapıyorsun ne anlatayım sana yawtonlarca kez öğrenmek istiyorum diye geldin yanıma anlattım herşeyi, ücretsiz at sistemi ile alakalı yapamadığın şeyi yaptım sonra sen gidip onuda parayla satmışsın ne diyim ki sana ya Şu senin dosyaları da iteleyeyim bari
- Konular
- 322
- Online süresi
- 28g 21356s
- Reaksiyon Skoru
- 923
- Altın Konu
- 145
- Başarım Puanı
- 182
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 39
- DevLira
- 9
Eseriyle beraber gitti. Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 5
- Online süresi
- 14g 21324s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 100
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- MmoLira
- -40,539
- DevLira
- 0
yorum yapmayayım yapmayayım diyorum da ben hakana çok söyledim çok da uyardım buranın adamı değilsin dedim git keyfine bak dedim ama m2 den vazgeçemedi, sonuç olarak pis ortamın kurbanı oldu. Şunuda ileteyim bir çok kişi bu kişiye düşman kesiliyor sebebi ise çok belli play storede 10 a yakın oyunu var kendilerine ait stüdyoları var bir çok oyun firmasıyla da sözleşmesi var. Bunları dahi çekinmeden söyler herkese, söyleme dediğim halde yapma dediğim halde ortamı tanımıyorsun dediğim halde... ahh ahh
Bunu bizzat üniversiteden tanıdığım için söyleyebiliyorum. Kendisini en az 20 belki 30 kere uyardım boşver girme şu pis ortama dedim ama nafile bence hak ettin hakan ya gerçekten.
Ek olarak dx9ex de sorun yok paylaşım için teşekkürler ilk kanıtı ben bırakayım ;
Bunu bizzat üniversiteden tanıdığım için söyleyebiliyorum. Kendisini en az 20 belki 30 kere uyardım boşver girme şu pis ortama dedim ama nafile bence hak ettin hakan ya gerçekten.
Ek olarak dx9ex de sorun yok paylaşım için teşekkürler ilk kanıtı ben bırakayım ;
- Konular
- 5
- Online süresi
- 14g 21324s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 100
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- MmoLira
- -40,539
- DevLira
- 0
Eseriyle beraber gitti. Paylaşım için teşekkürler.
ona koymaz inan 3-4 yıldır tanırım kendisini ama burnunun dikine gitmeyi çok seviyor , banlamasaydınız tonlarca şey daha paylaşırdı tanıyorum kendisini .. iyi oldu 1 eser bıraktı .ddd
- Konular
- 73
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 131
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 6,276
- DevLira
- 0
Her ortamda boş yapan birisi kendisi. Metin2 geliştirme ile uzaktan yakından alakası olmayıp da bu camiaya girip yılların geliştiricilerine dil uzatmaya yeltenmesi, ve başkasına ait sistemleri/dosyaları zerre kadar utanç duymadan sitesinde satışa koyması her şey için yeterli. Yok studiolari varmış da bilmem ne bilmem ne.. bu camia böyle kendini dev aynasında görenlerin 2 günde hiçbir şey olmadıklarına çok kez şahit oldu, bu eleman da üzerine tüy oldu.
Yazılı olmayan bir kural vardır; her yerde çok konuşan adam boş konuşuyordur.
Son olarak size tavsiyem bu arkadaşın paylaştığı hiçbir koda güvenmeyin. Hele ki directx gibi ciddi bir konuda. "Ekledim, oyuna girdim" diyerekten oldu bitti tarzı bir şey değil bu.
Yazılı olmayan bir kural vardır; her yerde çok konuşan adam boş konuşuyordur.
Son olarak size tavsiyem bu arkadaşın paylaştığı hiçbir koda güvenmeyin. Hele ki directx gibi ciddi bir konuda. "Ekledim, oyuna girdim" diyerekten oldu bitti tarzı bir şey değil bu.
Son düzenleme: