Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

@HeXe (Hakan Bozkurt) –

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

@Asalet-i Fatih
Sadece videoyu izleyin lütfen upluyorum şuan bekleyin server source yok ,client pack yok ve bana kur diyor ? tamam kurayım diyorum nerede açık pack diyorum server source diyorum, freebsd nerede diyorum, server sourcelik işin yok diyor , ve attığım dosyaları da kanıt olarak aşağıya bırakıyorum ;

Videoyu sonuna kadar izleyin kuruluma başlıyorum daha sonra metin belgesi üzerinden cıngar çıkartmaya başlıyor arkadaş. Tekrar söylüyorum amaçlarını gerçekleştirdiler şuan eğleniyorlar.

1776536681939.png

indirin ve izleyin birş şey demiyorum bu konu üzerine, hukuki yol açıktır ben zaten başvurdum. Kendileri de başvurabilir. Halen daha halen daha aynısını yapıyorlar ya çıldırmamak elde değil :D

Video : https://dosya.co/wujgbrln2485/Kayıt_2026-04-18_210255.mp4.html

Kendisi game source ve pack talep ediyor; ancak videoda da açıkça görüldüğü üzere, daha DX9 kurulumu yapmadan ve build almaya dahi girişmeden “dosyalar eksik” diyerek game source’umu istemiştir. Önceki mesajında “game source ile işim yok” diyen bir kişi, bugün neden game source talep etmektedir?

Benim bildiğim kadarıyla DX9 ve FPS optimizasyonları client source tarafına eklenir. Videoda da görülebileceği üzere client source üzerinde build almaya yönelik herhangi bir işlem yapılmamıştır. Sadece dosyalar incelenmiş ve konu gereksiz bir tartışmaya dönüştürülmüştür.

Videoyu sonuna kadar izleyebilirsiniz; tek bir satır kod eklemeden “nasıl build alayım” denmektedir. Hatta build almak için gerekli olan .sln dosyasına dahi tıklanmamıştır. Bu işlerin uzmanı olmayabilirim; ancak neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayacak kadar da bilgim var.

Kendi yazılımcım bana güncel client source’u gönderip, benim yanımda sorunsuz bir şekilde build almış ve dosyaları videoda görülen klasöre temiz bir şekilde yerleştirmiştir. Yani ortada çalışan ve sorunsuz build alınabilen bir yapı zaten mevcuttur.

Ben kendisine hem pack hem de client tarafını eksiksiz şekilde gösterdim. Buna rağmen kendisi yine alakasız bahaneler üretip kurulumu gerçekleştirmemiştir. Bu noktadan sonra gerekli işlem neyse onun yapılmasını talep ediyorum. Ben çalışan bir insanım ve bu süreçte fazlasıyla yoruldum.

Konu, iletilen tüm kanıtlar ve detaylar incelenmek üzere geçici olarak kapatılmıştır. İnceleme tamamlandığında sonuç tarafınıza aktarılacaktır. Bu süre zarfında konu kilitli kalacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 1, Misafir: 2)

Geri