- Konular
- 8
- Online süresi
- 18g 82895s
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 5,216
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
sabahtan beri izliyor, 5 saattir filan forumda belki daha fazla kayıtlara da bakabilirsiniz.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 57130s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 4 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 350
- DevLira
- 6
konunun ilk 24 saati aktif takipdeydim her hangi bir dönüş olmadıgı için hexe den başka konulara cevap vermekten buraya yazmadı sonra sabaha karşı konuya yazıyor sonra özelden yazıyor kurayım ben işe gittigim için forumda aktif olmam beklenemez zaten çünkü iş konumunda foruma yapacagım yorumlar bi işe yaramıycak tı yeni geldim işten anlaştıgımız sistem neyse gelsin eksiksiz kursun kendi diyor bana video alalım beraber sende al bende gel kur sorunsuz
- Konular
- 8
- Online süresi
- 18g 82895s
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 5,216
- DevLira
- 3
konunun ilk 24 saati aktif takipdeydim her hangi bir dönüş olmadıgı için hexe den başka konulara cevap vermekten buraya yazmadı sonra sabaha karşı konuya yazıyor sonra özelden yazıyor kurayım ben işe gittigim için forumda aktif olmam beklenemez zaten çünkü iş konumunda foruma yapacagım yorumlar bi işe yaramıycak tı yeni geldim işten anlaştıgımız sistem neyse gelsin eksiksiz kursun kendi diyor bana video alalım beraber sende al bende gel kur sorunsuz
Özelden iletebilir misin cevaplara da yazmıştım özel mesaj attığımı falan
- Konular
- 8
- Online süresi
- 18g 82895s
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 5,216
- DevLira
- 3
Video kaydını bırakıyorum, upload ediyorum, herkese iyi geceler maç zevkimi de mahvettiler şimdi kikir kikir gülüyorlardır. Yine bahaneler yine bahaneler , söylediğim gibi dertleri kurulum veya dx9ex veya başka birşey değil.. Videoyu izleyince daha iyi anlarsınız.
@asalet-İ Fatih dolandırıcılıktan veya isteidğiniz her şeyden banlayabilirsiniz. Sadece ricada bulunuyorum iyi akşamlar.
@asalet-İ Fatih dolandırıcılıktan veya isteidğiniz her şeyden banlayabilirsiniz. Sadece ricada bulunuyorum iyi akşamlar.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 57130s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 4 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 350
- DevLira
- 6
biz seni izledik sadece yaptığın tek iş kurulum öncesi dosyalar diye dosyaları ayırdın sonrasında gamesource istedin . Peki ilk kurulum yapılırken neden game sourceye karışmam dedin ? Şimdide game source istiyorsun . sana dx9 ve fps optimizasyon ve sözleşmede yazılı olan pazar yerleri vb kalabalık yerlerde kasma donma olmasın istiyorum bunlar client tarafından yapılıyor demiştin mesajları duruyor . Client build alabileceğin şekilde ben dosyaları bıraktım hatta build bile aldım fakat sende sadece dosyaları ayıklayıp daha hiç bir kod bile eklemeden direk münakaşaya girdin burada seni izledik . video kaydını da kesmeden düzgünce at izlesinler bir tane bile kod eklemeden nasıl kurulum yapmaya geldin acaba ? sürekli mesajlarda nasıl build alayım diyorsun fakat daha sln dosyasını bile açıp bir kod bile yazmadın . @Asalet-i Fatih
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 1, Misafir: 3)