Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

@HeXe (Hakan Bozkurt) –

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

daha sonrasında tekrardan para talep ediliyor ve ertesi gün tekrardan rahatsız ediyorlar parayı atacak oluyorum ve daha sonra iyi niyetli cümleler kurmaya başlıyor. Ben şöyleyim böyleyim lafları klasik her m2cide var. İhtiyacım yok falan filan , benim ise söylediğim ne istiyorsun söyle yani ne yapmam lazım yapalım diyorum.

1776528659803.png

1776529321026.png

Ek olarak dediğim gibi ücretsiz verdiğim dosyaları satıyor bu belçikalı şahısa da satıyor ve ona ücretsiz verdim bak size diyorum ve mustafa yani belçikalı ise bazı sistemlere 17.000 TL para ödedik diyor , ses kayıtları da mevcut. Aşağıdaki yeterli olur diye düşünüyorum

1776529335995.png

@Asalet-i Fatih hocam kaç kere mesaj attım , aradım wallahi dertleri filan işten gelsin o bu değil ya , neyse ben çıkıyorum Maç izleyeceğim beni banlayın lütfen banlamazsanız da banlatmak için elimden geleni yapacağım. Yani kendileri de biliyor kim bilir neler planladılar.

burayı da incelemenizi rica ediyorum ek olarak şöyle bir şey de bırakayım ;

Sunucu sahibi ile de görüştürebilirim , adının geçmesini istemiyor ama sese gelirlerse tüm ses kayıtları ve tarihleriyle birlikte herşeyi görebilirsiniz. Kendisi de tüm durumu anlatabilir kanıtlı şekilde.

bu aşağıda sattığı sistem bana ait, ama ui si x sunucuya bunları banlayan sunucu sahibine ve bana inat olsun diye böyle birşey yapıyorlar falan filan falan işte :D Yani daha ne göstereyim hocam neden uzatıyoruz halen bunca şeye rağmen videolu şekilde kuracağım diyorum. Yani ne yapabilriim donumu vereyim ?

1776529565087.png

1776530249446.png

@Asalet-i Fatih , hocam maç var wallahi, lom filan herşeyi paylaşabilirim ben ne istiyorsanız yani ekstra ne isteniyor söyleyebilir herkes , daha fazla mı rezillik aksın tamam işte lekelendi hocam başardılar

Ekli dosyalar

• 1776529653683.png
    1776529653683.png
    310.1 KB · Görüntüleme: 0
  • 1776529775004.png
    1776529775004.png
    249.2 KB · Görüntüleme: 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 1, Misafir: 2)

Geri