- Konular
- 284
- Online süresi
- 14g 22509s
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 27
- Başarım Puanı
- 232
- TM Yaşı
- 9 Yıl 20 Gün
- MmoLira
- 3,604
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Demenissian Delegation görevi, “banket sahnesi” diye başlayıp bir anda katliama dönen görevlerden. Demenissian heyetinin gövde gösterisi için getirdiği yaratık kontrolden çıkıyor, salon kan gölüne dönüyor ve ortalıkta sadece panik kalıyor. Kulağa sinematik geliyor ama oyundaki karşılığı şu: seni bir anda çok sert bir boss dövüşüne sokuyor. Ödül tarafı da fena değil: tek elli topuz The Grove’s Thorn ve yanında Gale I ile Howling of Chaos.
Bankete katıl
Hernand Castle’ın avlusuna git. Orada Barden Middler ile Alan Serkis birileriyle konuşuyor. Ben ilk sefer “niye ilerlemiyor” diye dikildim; meğer konuşmalarının bitmesini beklemek gerekiyormuş. Konuşma biter bitmez hedef açılıyor, ara sahne giriyor ve iş boss’a bağlanıyor.
Boss: Kearush, The Slayer (ciddi şekilde zor)
Açık konuşayım: Kearush şimdiye kadar gördüklerin arasında “kolay öğrenilir” tipte değil. Kocaman, gorile benzeyen bir canavar ve 3 tam can barı var. Burada kalkanla blok/parry deneyeyim dersen boşa enerji; oyun resmen “kaçın, dönün, vurup çekilin” diyor. Sürekli ezme vuruşları yapıyor, bazen yakalıyor, bazen tepeden üstüne atlıyor.
Benim en çok işime yarayan ritim şu oldu: saldırı geldi mi ileri–sağa doğru dodge atıp arkasına düşmeye çalış, 3 hızlı vuruş çıkar, sonra hemen bırakıp yeniden dodge’a hazır dur. Bu boss’ta “bir kombo daha sokayım” hırsı genelde dayak olarak geri dönüyor.
Benim en çok işime yarayan ritim şu oldu: saldırı geldi mi ileri–sağa doğru dodge atıp arkasına düşmeye çalış, 3 hızlı vuruş çıkar, sonra hemen bırakıp yeniden dodge’a hazır dur. Bu boss’ta “bir kombo daha sokayım” hırsı genelde dayak olarak geri dönüyor.
Dövüşe girmeden önce (gerçekten hazırlık istiyor)
- Yetenek ağacından en azından birkaç can ve birkaç stamina geliştirmesi almak rahatlatıyor. Bu boss’ta nefes biterse zaten geçmiş olsun.
- Ekipmanı biraz toparlamak şart. Zırh/silah refinement’ı düşükse hasar çok sert geliyor. Ben burada “4+ refinement” bandının belirgin fark ettirdiğini hissettim; ekstra savunma cidden hayat kurtarıyor.
- Hernand’daki satıcıdan düzgün bir zırh seti almak (özellikle defansı yüksek olanlar) ve onu malzemeyle güçlendirmek mantıklı. Malzeme için de dağ duvarlarındaki yataklar vs. zaten elinin altında.
“Yemek” kısmı şaka değil
Bu dövüşte iyileşme yoksa, üç barı eritmek eziyet oluyor. O yüzden ben şunu net söyleyeyim: Grilled Meat stoklamadan girme. 100 bile bazen az geliyor; 200 kulağa abartı gibi ama bu boss uzun sürüyor. Ormanda geyik sürüsü yakaladığında birkaç saniyede onlarca et toparlayabildiğin oluyor; kalanını da Hernand’daki etçiden tamamlayıp kazanla Grilled Meat’e çeviriyorsun. Burada mantık “en pahalı et” değil; bazen en ucuzundan çok yapmak daha verimli hissettiriyor.
Fazlar (3 can barı = 3 ayrı tempo)
- 1. bar: En “sakin” hali. Kısa kombolar, daha okunur hareketler. Kaç–arkaya düş–3 vur–çekil döngüsü burada güzel oturuyor.
- 2. bar: Daha agresif ve daha uzun kombolar başlıyor. Bir de arada mavi parıltılı bir moda giriyor; o an hasar yemiyor gibi davranabiliyor. Ben bunu gördüğüm an direkt mesafeyi açıp arenanın diğer ucuna kaçtım, duvar diplerinde saklandım; yoksa üstüne yapışıp seri ağır vuruyor.
- 3. bar: En kaotik kısmı. Boşluk bulmak zorlaşıyor; daha çok zıplama/ezme görüyor olacaksın. Burada plan değişmiyor: sabırla dodge, minicik boşlukta 2–3 vur, canın düştüyse hemen toparla. Eğer ölürsen Palmar Pills gibi kendi kendine kalkma seçeneklerini burada harcamak daha mantıklı; çünkü en yorucu kısım bu bar.
Kearush düştüğünde görev kapanıyor. Bu görevin özeti şu: bankete gidiyorsun, iki NPC’yi yakalayıp ara sahneyi başlatıyorsun, sonra da oyunun şu ana kadarki en sert dövüşlerinden birini temizliyorsun. “Tek denemede geçemedim” normal; bu boss gerçekten ısrar istiyor.