Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crimson Desert – Crowcaller rehberi

CynexWorks

cynexwork.com.tr
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Uzman Moderatör
Dergi Editörü
Developer
Admin
Paylaşım
Konular
284
Online süresi
14g 16944s
Reaksiyon Skoru
716
Altın Konu
27
Başarım Puanı
232
TM Yaşı
9 Yıl 19 Gün
MmoLira
3,595
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Crowcaller görevi bende “hikâye bir anda kararıyor” hissiyle açıldı. Axiom Archive’a yapılan baskınla işler ciddileşiyor; White Crow kaçırılıyor, Alustin de kendi yarasını pek umursamadan seni peşlerine yolluyor. Görev kâğıt üzerinde kısa duruyor ama iki noktada insanı oyalıyor: Hernand Castle içindeki rota ve Abyss’e geçişteki etkileşim meselesi.

Hernand’a dön​

Önceki görev biter bitmez en pratik yol Hernand’a hızlı seyahat. Ben burada yürümeyi hiç düşünmedim; zaten görev seni direkt şehre çağırıyor.
crimson-desert-65-1.jpg

Askerlerle konuş​

Hernand Castle’ın iç avlusunda, kilise girişine yakın tarafta askerler duruyor. Zaten daha önce boss dövüşü yaptığın bölgeye yakın bir yer. Yanlarına yaklaşınca ara sahne giriyor ve “kalede hayaletler dolaşıyor” minvalinde bilgi veriyorlar. Buradan sonra oyun seni net şekilde içeri yönlendiriyor.

crimson-desert-65-2.jpg

Davetsiz misafiri takip et​

Kalenin içine gir, üst kata çıkman gerekiyor. Ana binadaki koridora girince sağa dön; merdiven yukarı uzanıyor. İkinci kata gelince soldaki ahşap kapıdan geç. Burayı daha önce hikâyenin ilk Hernand Castle ziyaretinde kullandığın kapı olarak hatırlayabilirsin; ben de “bu kapı tanıdık” deyip doğru yolda olduğumu oradan anladım.

İçeride sarımsı bir “duvar” gibi duran Abyss Gate (sarı bariyer) var. Ona girince seni Abyss’e (gökyüzü adaları tarafına) ışınlıyor.

Küçük not: Bazı durumlarda Abyss Gate’e etkileşim çıkmayabiliyor. Böyle olursa haritayı açıp gökyüzündeki hızlı seyahat noktasını seçerek de geçişi zorlayabiliyorsun (oyun burada biraz kaprisli davranabiliyor; ben bir kere kapıda kalıp “neden basılmıyor” diye dolandım).

crimson-desert-track-the-invader-1.jpg

Axiom Archive’a ilerle​

Abyss’te (gökyüzü adasında) spawn olunca, bulunduğun yerden dümdüz ileri git. Hedefin, karşıdaki uzun kule gibi yapıya ulaşmak. Yolda düşmanlar çıkıyor; indiriyorsun. Kuleye yaklaştığında ara sahne tetikleniyor ve görev kapanıyor.

Crowcaller özeti bu kadar: Hernand’a dön, askerlerden durumu al, kalede yukarı çıkıp Abyss Gate’ten geç, Abyss’te kuleye yürüyüp işi bitir. Bu görevde en çok zaman kaybettiren kısım genelde kapıyı/rotayı aramak; bir kez yolu öğrenince 10 dakikalık iş.
crimson-desert-track-the-invader-4.jpg

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri