- Konular
- 10
- Online süresi
- 4g 4369s
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 111
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 1,163
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Biraz önce denendi ve mükemmel çalıştı. Hilemi güncelledim.Ekli dosyayı görüntüle 174206
Yeni başlayan veya yapay zeka ile proje yapmak isteyenler için , bu promt ile sistemlerine çok kolay bir şekilde tüm varlıkları tarayan bir yapı eklemiş olacaklar.
GF server için uygun. Diğer server için CpythonCharacterManager adresini değiştirmek yeterli olacaktır.
içerik : 1- mob_scanner_prompt_en_13April2026.md
2- mob_scanner_prompt_tr_13Nisan2026.md
- Konular
- 0
- Online süresi
- 18667s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- TM Yaşı
- 4 Ay
- MmoLira
- 125
- DevLira
- 0
Direkt ne yaptığını veya ne yapmaya çalıştığını belirtiyor musun yoksa sistemin mimarisini anlatarak mı yazdırıyorsun? Çünkü bende ne yapmaya çalıştığımı anlıyor direkt ben bunu yapmam diyip kaçıyor. Şu anki projemde kernel düzeyinde kodlama yapmaya çalışıyorum sorun ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. DC adresiniz varsa bir kaç soru sormak isterim. İyi forumlar, paylaşım için teşekkürler.Antigravity ve Codex kullanıyorum. Codex biraz nazlı ve c++ kod yazma konusunda geride kalıyor. Antigravity kod yazma konusunda beni teşvik ediyor.Uzun süredir kod yazma konusunda bunu yapamam dediğini hatırlamıyorum.Ama son zamanlarda çok fazla meşgulum cevabı alıyorum , Ultra almaya yönlendiriyor.
Antigravity + VSCode (github copilot) kullanıyorum.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 1g 25902s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 9
- TM Yaşı
- 10 Gün
- MmoLira
- 108
- DevLira
- 0
antigravity hakları hemen bitiyor ultra geldiğinden beri, flash modeline mahrum kalıyoruz o da pek kapsamlı işler yapamıyor. ama yoklukta gidiyor mecburAntigravity ve Codex kullanıyorum. Codex biraz nazlı ve c++ kod yazma konusunda geride kalıyor. Antigravity kod yazma konusunda beni teşvik ediyor.Uzun süredir kod yazma konusunda bunu yapamam dediğini hatırlamıyorum.Ama son zamanlarda çok fazla meşgulum cevabı alıyorum , Ultra almaya yönlendiriyor.
ayrıca böyle hile/bot tarzı işlerde deepseek öneririm hemen bypass ediliyor. öğretici antrenman vs. kelimeleri eklendiğinde.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)