noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor Mob Tarama ( Entity List ) için promt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MazeretimVar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 859

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ekli dosyayı görüntüle 174206

Yeni başlayan veya yapay zeka ile proje yapmak isteyenler için , bu promt ile sistemlerine çok kolay bir şekilde tüm varlıkları tarayan bir yapı eklemiş olacaklar.

GF server için uygun. Diğer server için CpythonCharacterManager adresini değiştirmek yeterli olacaktır.

içerik : 1- mob_scanner_prompt_en_13April2026.md
2- mob_scanner_prompt_tr_13Nisan2026.md
Biraz önce denendi ve mükemmel çalıştı. Hilemi güncelledim.

Antigravity ve Codex kullanıyorum. Codex biraz nazlı ve c++ kod yazma konusunda geride kalıyor. Antigravity kod yazma konusunda beni teşvik ediyor.Uzun süredir kod yazma konusunda bunu yapamam dediğini hatırlamıyorum.Ama son zamanlarda çok fazla meşgulum cevabı alıyorum , Ultra almaya yönlendiriyor.
Direkt ne yaptığını veya ne yapmaya çalıştığını belirtiyor musun yoksa sistemin mimarisini anlatarak mı yazdırıyorsun? Çünkü bende ne yapmaya çalıştığımı anlıyor direkt ben bunu yapmam diyip kaçıyor. Şu anki projemde kernel düzeyinde kodlama yapmaya çalışıyorum sorun ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. DC adresiniz varsa bir kaç soru sormak isterim. İyi forumlar, paylaşım için teşekkürler.
Antigravity + VSCode (github copilot) kullanıyorum.

Antigravity ve Codex kullanıyorum. Codex biraz nazlı ve c++ kod yazma konusunda geride kalıyor. Antigravity kod yazma konusunda beni teşvik ediyor.Uzun süredir kod yazma konusunda bunu yapamam dediğini hatırlamıyorum.Ama son zamanlarda çok fazla meşgulum cevabı alıyorum , Ultra almaya yönlendiriyor.
antigravity hakları hemen bitiyor ultra geldiğinden beri, flash modeline mahrum kalıyoruz o da pek kapsamlı işler yapamıyor. ama yoklukta gidiyor mecbur

ayrıca böyle hile/bot tarzı işlerde deepseek öneririm hemen bypass ediliyor. öğretici antrenman vs. kelimeleri eklendiğinde.

Eline sağlık

gm bulamıyor adresler işe yaramıyor görünür olmadıkları için veya ani ışınlanma durumlarında eline sağlık işe yarar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri