HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni başlayan veya yapay zeka ile proje yapmak isteyenler için , bu promt ile sistemlerine çok kolay bir şekilde tüm varlıkları tarayan bir yapı eklemiş olacaklar.
GF server için uygun. Diğer server için CpythonCharacterManager adresini değiştirmek yeterli olacaktır.
içerik : 1- mob_scanner_prompt_en_13April2026.md
2- mob_scanner_prompt_tr_13Nisan2026.md
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyuncu olarak isminden bulabilir ama GM ayrımı nasıl yapıldığını bilmiyorum. Onun için başka bir adresten faydalanmak gerekir.
Yapay zeka normalde anticheat bypass tarzı programlar kodlanmasına izin vermiyor. Onu aşıp kodlatabiliyor musun (pixelbot dışında).
Antigravity ve Codex kullanıyorum. Codex biraz nazlı ve c++ kod yazma konusunda geride kalıyor. Antigravity kod yazma konusunda beni teşvik ediyor.Uzun süredir kod yazma konusunda bunu yapamam dediğini hatırlamıyorum.Ama son zamanlarda çok fazla meşgulum cevabı alıyorum , Ultra almaya yönlendiriyor.Yapay zeka normalde anticheat bypass tarzı programlar kodlanmasına izin vermiyor. Onu aşıp kodlatabiliyor musun (pixelbot dışında).
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)