Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor Mob Tarama ( Entity List ) için promt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MazeretimVar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 843

MazeretimVar

Level 3
Uzman
Konular
18
Online süresi
4d 35m
Reaksiyon Skoru
189
Altın Konu
0
Başarım Puanı
47
MmoLira
2,000
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

mobscanner.png

Yeni başlayan veya yapay zeka ile proje yapmak isteyenler için , bu promt ile sistemlerine çok kolay bir şekilde tüm varlıkları tarayan bir yapı eklemiş olacaklar.

GF server için uygun. Diğer server için CpythonCharacterManager adresini değiştirmek yeterli olacaktır.

içerik : 1- mob_scanner_prompt_en_13April2026.md
2- mob_scanner_prompt_tr_13Nisan2026.md

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu entitylist'e gm ler de dahil mi? Bulunabiliyor mu?

Oyuncu olarak isminden bulabilir ama GM ayrımı nasıl yapıldığını bilmiyorum. Onun için başka bir adresten faydalanmak gerekir.

Yapay zeka normalde anticheat bypass tarzı programlar kodlanmasına izin vermiyor. Onu aşıp kodlatabiliyor musun (pixelbot dışında).

Yapay zeka normalde anticheat bypass tarzı programlar kodlanmasına izin vermiyor. Onu aşıp kodlatabiliyor musun (pixelbot dışında).
Antigravity ve Codex kullanıyorum. Codex biraz nazlı ve c++ kod yazma konusunda geride kalıyor. Antigravity kod yazma konusunda beni teşvik ediyor.Uzun süredir kod yazma konusunda bunu yapamam dediğini hatırlamıyorum.Ama son zamanlarda çok fazla meşgulum cevabı alıyorum , Ultra almaya yönlendiriyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri