Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pokémon Champions Eğitim Sistemi Rehberi

devemoji

dev.mmooyun.com
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Yönetici
VIP Üye
Paylaşım
Ayın Üyesi
Konular
154
Online süresi
1ay 28g
Reaksiyon Skoru
751
Altın Konu
59
Başarım Puanı
214
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 18 Gün
MmoLira
2,573
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Ben bu oyunda Pokémon’ları topladıktan sonra işin sadece yakalamakla bitmediğini biraz geç fark ettim. Özellikle Roster Ranch’ten gelen ya da Pokémon Home üzerinden aktarılan karakterler direkt hazır gibi duruyor ama sahaya çıkınca durum öyle olmuyor. Ben de ilk başta önemsememiştim ama sonradan baya fark yarattığını gördüm.

nd-it-in-pokemon-champions.jpg

Stat kısmı zaten işin temel noktası. HP, Attack, Defense, Special Attack, Special Defense ve Speed klasik şekilde duruyor. Bu oyunda IV olayının çok önemsenmediğini fark ettim, hatta direkt herkesin değerleri eşit gibi çalışıyor diyebilirim. Toplam 66 puan veriliyor ve her stat 32’ye kadar çıkabiliyor. Ben genelde hasar veren Pokémon’larda Attack ya da Special Attack’i fulleyip kalanları Speed’e dağıtıyorum ama her Pokémon’da aynı düzen işlemiyor. VP ile değişiklik yapmak gerektiğinde yanlış yaparsakta geri dönüşü var ama biraz maliyetli tabii..

123266.jpg

Move seçimi de en az statlar kadar önemli. Benim deneyimimde STAB bonusu olan saldırılar neredeyse her zaman daha verimli çalışıyor. Ama sadece saldırı spamlemek de yetmiyor, bazen status etkisi veren hareketler oyunu çeviriyor. Özellikle isabet oranını düşük ama güçlü hareketlere fazla güvenmemek gerektiğini birkaç maçta net şekilde gördüm.

Battle Data kısmı da işime yaradı, diğer oyuncuların aynı Pokémon’u nasıl kurduğunu görmek fikir veriyor. Stat Alignment kısmı aslında eski oyunlardaki Nature sistemi gibi çalışıyor. Ben genelde saldırı odaklı gittiğim için ya Attack ya da Special Attack’i yükseltip diğerini düşürüyorum. Ability tarafında ise Hidden Ability açma olayı VP ile yapılabildiği için stratejiye göre seçim yapmak gerekiyor, yoksa boşa harcanabiliyor.
Kısacası bu sistem biraz uğraştırıyor ama oturtunca Pokémon gerçekten bambaşka seviyeye geliyor.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri