Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arc Raiders Last Entry Görev Rehberi

devemoji

dev.mmooyun.com
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Yönetici
VIP Üye
Paylaşım
Ayın Üyesi
Konular
154
Online süresi
1ay 28g
Reaksiyon Skoru
751
Altın Konu
59
Başarım Puanı
214
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 18 Gün
MmoLira
2,573
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bu Last Entry görevi aslında Stella Montis tarafındaki hikaye zincirinin devamı gibi ilerliyor. Shani’nin verdiği görevlerden biri ve önceki Furtive Meetings görevini bitirmeden açılmıyor. Ben bu tarz görevlerde genelde haritaya çok güvenmem, çünkü detaylar çoğu zaman oyuncuyu direkt doğru noktaya götürmüyor, burada da durum aynı. Görev tamamen Seed Vault çevresinde dönüyor. İ

lk iş, Vault’un dışındaki havalandırma girişine gitmek. Kapıya yakın duvarda bağlı bir kaç terminal var, ben ilk oynadığımda bunları gözden kaçırmıştım. En önde kırmızı ışığı yanan konsola yaklaşıp giriyorum, araştırmacı kayıtları açılıyor ve ilk adım da zaten orada bitmiş oluyor.. Bu kısım çok uzun sürmüyor ama yanlış terminale girersen boşuna vakit kaybı oluyor.

İkinci aşamada hemen yan taraftaki küçük odaya geçiyorum. İçeride iki adet iş kıyafeti asılı duruyor, rafın olduğu yer. Benim denk geldiğimde Seed Box Key genelde buradan çıkıyor. Loot sistemi biraz değişken olduğu için her zaman aynı noktaya sabit değil ama çoğu denememde bu bölge iş görüyor.

asdas-screenshoturl-1.jpg

Üçüncü aşama ise Seed Vault’a giriş kısmı. Kapı direkt açılmadığı için Fuel Cell bulmak gerekiyor. Ben genelde önce yakın koridorları temizliyorum ama çoğu zaman oralarda spawn olmuyor. O yüzden Atrium tarafına geçmek daha mantıklı, orada daha fazla spawn noktası var. Fuel Cell’i bulup kapı yanındaki cihaza yerleştirince giriş açılıyor.

İçeri girdikten sonra birkaç Tick ve turret temizlemek şart oluyor, yoksa rahat gezilmiyor. Ana odanın arka tarafında beyaz bir terminal var. Seed Box Key ile etkileşime girince “Official Shutdown Documentation” alınıyor ve görev tamamlanıyor. İçerisi loot açısından da fena değil, biraz vakit harcamaya değer. Genel olarak görev zor değil ama adımları sırayla takip etmek gerekiyor, aksi halde aynı yerlerde dönüp durabiliyorsun.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri