Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bu rehber TurkMMO için hazırlanmıştır. A Bond, Crimson Desert oyunundaki 105. ana görevdir. Bu anlatım, A Bond ana görevinin tüm hedeflerinde size rehberlik edecektir.
Göreve Başlangıç Lokasyonu:Hernand bölgesinden başlıyorsunuz. Sekizinci Bölümün, yani Kanlı Taç Giyme bölümünün Belirleyici Savaş alt başlığı altında yer alıyor. Gereksinim: Bir önceki ana görev olan Healing Pailune tamamlanmış olmalı Ödül: Yok Görev Açıklaması: Meague, Uzak Doğu'dan gelen bir cadı. Önce ciddi bir yaralanmayla onu köşeye sıkıştırdım, üstüne bir de kız kardeşini kaçırttım. Şimdi tek başına, hem yaralı hem de öfkeli bir halde yoluna devam etmek zorunda.
Hedefler: mektubu okumak ve sisli ormandaki sunağa gitmek
Envanterden Torstein'ın size verdiği mor mektubu okuyun; mektubun adı "Maegu'nun Mektubu (Maegu's Letter)" dur. Envanterde üzerine X(PlayStation) / A(Xbox) ile tıklayın ve L1 / LB tuşuna basılı tutarak okuyun.
Sisli ormandaki sunağa git
Demeniss'in çok güneyine, eski Greymane kampınızın güneydoğusuna uzun bir mesafe kat etmelisiniz. Orada herhangi bir hızlı seyahat noktanız yoksa, Greymane kampınızın üzerindeki Uçurum'a (Abyss) (gökyüzü haritası) ışınlanabilir, kampınıza doğru uçabilir ve oradan atınızla seyahat edebilirsiniz. Görev konumu, her şeyden oldukça uzakta, izole bir ormanlık alandadır.
Taş fenerleri yakıp Bambu ormanındaki sunağa yaklaş ve sunağın önündeki iki taş fenerle etkileşime geçerek onları yakın.