Crimson Desert Dünya Haritası Açma Rehberi

devemoji

dev.mmooyun.com
Konular
154
Online süresi
1ay 28g
Reaksiyon Skoru
750
Altın Konu
59
Başarım Puanı
214
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 18 Gün
MmoLira
2,573
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Crimson Desert’ta harita başta tamamen kapalı geliyor. Ben oyuna ilk girdiğimde direkt nereye gideceğimi göremedim, bayağı boş geziyorsun. Haritayı açmanın olayı Bell Tower yani çan kuleleri. Oyunda ki Pywel kıtası var bu kıta farklı bölgelere ayrılmış. Her bölgenin haritasını açmak için o bölgedeki çan kulesine gidip yukarı çıkman ve çanı çalman gerekiyor. Ben ilk başladığımda Hernand bölgesindeydim, orada sistem zaten öğretiliyor. Kuleyi bulup yukarı çıkıyorsun, çanı çalınca o bölgenin haritası açılıyor ve artık etrafı daha net görmeye başlıyorsun.

Scholastone, Calphade ve Pailune gibi bölgelerde de aynı sistem var ama her yerde birebir aynı işlemiyor. Scholastone’da kuleyi çalsan bile bazen bölgede düşman ya da hikaye durumu varsa Shai çocuk olayı hemen tetiklenmiyor, biraz sonra tekrar uğramak gerekiyor. Calphade ve Pailune tarafında ise olay daha çok savaş bölgesi olduğu için önce ana görevleri bitirmen gerekiyor. Yoksa kuleyi açsan bile sistem tam aktif olmuyor, harita yarım gibi kalabiliyor.Demeniss gibi bazı bölgelerde iş biraz farklı. Orada direkt etkileşim yok, kuleye çıkıp mekanizmayı çalıştırman gerekiyor. Yani sadece butona bas geç yok, biraz tırmanma işi var. Varnia ve Tomasso gibi yerler zaten oyunun ilerleyen kısımları, oralara gelmeden önce haritayı tamamen açman pek mümkün değil, oyun seni zaten hikayeyle oraya götürüyor.

Kısaca olay şu: bir bölgeye girdin mi ilk iş çan kulesini bulup açmak. Yukarı çık, çanı çal, o bölgenin haritası açılsın. Ama her yerde aynı şart yok, bazı yerlerde hikaye ilerlemesi olmadan tam açılmıyor. O yüzden gördüğüm her kuleyi direkt açıyorum ben.

Bu rehber TurkMMO forumu için hazırlanmıştır.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)