- Konular
- 0
- Online süresi
- 11534s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 30
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 77
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Discord verme şansın var mıdır birlikte çalışmak amaçlı
- Konular
- 10
- Online süresi
- 4g 5263s
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 111
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1,163
- DevLira
- 0
Eski sürümde çok bariz hatalar vardı. Karakter şuan hareket ederken moblar saldıramıyor. ProDamage'i değiştireceğim. Zaten şuan auto-update üzerinde çalışıyorum güncellemeyi otomatik yapacak. Sürekli indirmek gerekmeyecekeline sağlık fakat eski sürümde pro damage çok daha iyiydi. 2. karakterimle şuan baktııgımda çar habire sağa sola gidiyor slotlar sürekli sağa sola gidiyor gibi görünüyor buda bariz hile olduğunu karşı tarafa gösteriyor. ilk sürümde slotlar sağa sola dagılmıyordu fakat hızlı hızlı vuruyor hile olduğu belli olmuyordu. yeterli bilgim olsaydı pro damageyi eski sürüme çeker şuanki sürümdede varolan özellikleri kullanırdım
ez cümle : şuan pro damage ---- wait damage gibi davrandığı için açıkcası beğenmedim
bir önceki sürümde pro damage ve wait damage arasında fark vardı şuan o yok. belki yorumumu değerlendirirsin eline sağlık.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 4g 5263s
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 111
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1,163
- DevLira
- 0
Discord ile yardımcı olabilirim istediğiniz konuda ancak tel çalışıyorumDiscord verme şansın var mıdır birlikte çalışmak amaçlı
- Konular
- 0
- Online süresi
- 11534s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 30
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 77
- DevLira
- 0
Olur discord verir misiniz ?Discord ile yardımcı olabilirim istediğiniz konuda ancak tel çalışıyorum
- Konular
- 10
- Online süresi
- 4g 5263s
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 111
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1,163
- DevLira
- 0
Bahsettiğin şekline geçildi. İndirip deneyebilirisinz.eline sağlık fakat eski sürümde pro damage çok daha iyiydi. 2. karakterimle şuan baktııgımda çar habire sağa sola gidiyor slotlar sürekli sağa sola gidiyor gibi görünüyor buda bariz hile olduğunu karşı tarafa gösteriyor. ilk sürümde slotlar sağa sola dagılmıyordu fakat hızlı hızlı vuruyor hile olduğu belli olmuyordu. yeterli bilgim olsaydı pro damageyi eski sürüme çeker şuanki sürümdede varolan özellikleri kullanırdım
ez cümle : şuan pro damage ---- wait damage gibi davrandığı için açıkcası beğenmedim
bir önceki sürümde pro damage ve wait damage arasında fark vardı şuan o yok. belki yorumumu değerlendirirsin eline sağlık.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)