shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor | Advanced Farm Bot | Beta V1.0 I GF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

eline sağlık fakat eski sürümde pro damage çok daha iyiydi. 2. karakterimle şuan baktııgımda çar habire sağa sola gidiyor slotlar sürekli sağa sola gidiyor gibi görünüyor buda bariz hile olduğunu karşı tarafa gösteriyor. ilk sürümde slotlar sağa sola dagılmıyordu fakat hızlı hızlı vuruyor hile olduğu belli olmuyordu. yeterli bilgim olsaydı pro damageyi eski sürüme çeker şuanki sürümdede varolan özellikleri kullanırdım :)

ez cümle : şuan pro damage ---- wait damage gibi davrandığı için açıkcası beğenmedim
bir önceki sürümde pro damage ve wait damage arasında fark vardı şuan o yok. belki yorumumu değerlendirirsin eline sağlık.
Eski sürümde çok bariz hatalar vardı. Karakter şuan hareket ederken moblar saldıramıyor. ProDamage'i değiştireceğim. Zaten şuan auto-update üzerinde çalışıyorum güncellemeyi otomatik yapacak. Sürekli indirmek gerekmeyecek

eline sağlık fakat eski sürümde pro damage çok daha iyiydi. 2. karakterimle şuan baktııgımda çar habire sağa sola gidiyor slotlar sürekli sağa sola gidiyor gibi görünüyor buda bariz hile olduğunu karşı tarafa gösteriyor. ilk sürümde slotlar sağa sola dagılmıyordu fakat hızlı hızlı vuruyor hile olduğu belli olmuyordu. yeterli bilgim olsaydı pro damageyi eski sürüme çeker şuanki sürümdede varolan özellikleri kullanırdım :)

ez cümle : şuan pro damage ---- wait damage gibi davrandığı için açıkcası beğenmedim
bir önceki sürümde pro damage ve wait damage arasında fark vardı şuan o yok. belki yorumumu değerlendirirsin eline sağlık.
Bahsettiğin şekline geçildi. İndirip deneyebilirisinz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri