Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

affect.add_collect sorunu

Konular
8
Online süresi
79115s
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
Başarım Puanı
12
TM Yaşı
1 Ay 6 Gün
MmoLira
905
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Selamın aleyküm filesimde bir sorun yaşıyorum. Lua da affect ile yüzük pet vb itemlere bonus eklediğimde karaktere işlenen bonus reboot atılınca veya crash yeme gibi bir durumda sunucuya tekrardan star verince karakterin üstünde bonuslar bugda kalıyor iteme tekrar basınca düzeliyor fakat bu sorunu çözmek istiyorum yardımcı olabilicek bir arkadaş var mı

Sorununuz Çözüldü Mü?
Hayır hocam olmadı mühür aktifken bonuslar mysql da affect tablosun listeleniyor buraya kadar normal herşey mühürleri vs kapatınca tablo temizleniyor olması gerektiği gibi fakat mühürler aktifken oyuna reboot attığımda sunucuya tekrar start veriyorum bu tablo içerisinde mühürlerin verdiği bonuslar silinmiyor oyunda hayalet bonus muhabbeti oluyor mühüre anca tekrardan bastıgımda kapattığımda düzeliyor arkadaşın dünkü çözümleride denedim olmadı
Test edicem hocam teşekkür ettim

neden quest ile affect verdiriyorsunki ileride çok sorun yaşarsınn bu daha bir başlangıç c++dan ver kral aç kapa yaptırırsın yada tılsım giydirme gibi yaparsın Nazar tılsımı gibi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri