[Tanıtım] EasyBot v10 | Metin2 Farm & Balık Botu | Tüm Korumalar Aktif (Uriel, Svside++)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

istediğin kadar hüküm sür gerçekten bu egon ve kibrin sayesinde zerre anılmazsın emin ol buna mesela bir martysama değilsin ondan de yetenekli olsan da yol göstermek yerine egon konuştuğu için farketmez inan sana saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.

çocuk ne egosundan bahsediyorsun. "Selamlar botun arayüzü ile saatlerce uğraşacak kadar işsiz değiliz. Siz oturup Van Gogh luk yapabilirsiniz, biz balık farmı yaparken arayüz yerine dizi izlemeyi tercih ediyoruz." bana böyle ergenlik yaptığın için sana yerini bil diye cevap verdim ki gördüğüm kadarıyla sen hile geliştiricisi ile files geliştiricisini de bir tutuyorsun. Yıllar önce bıraktım ve hüküm sürmekten bahsediyorsun, okuduğunu da anlamıyorsun. ciddiye alınacak biri değilsin antepli. ufacık bir tavsiye vereyim ve bu iki olsun, önce görsel satarsın sonra programı. Van Gogh'luk yapmazsan oturuduğun yerde kalırsın.

Dostum kendini rezil etmene gerek yok. Belki bilgilisindir, belki sadece ilgiye ihtiyaç duyuyorsundur. Ne yaşımı biliyorsun, ne de yaptığım işi. Hakaret konusuna gelirsek saygı çerçevesinde tartışma ve sonunda birbirimize başarılar dileme taraftarıyım ama iş o boyuta gelirse bir sonraki sohbetimizde kahveyi sen yaparsın. Rica ediyorum saygını kaybetme.

gui en güzeli C# kankam Imgui mükemmel seçenekler var

bu arada katılıyorum izzet sana Sqitut ve Gpixel manyak birşeydi discordun duruyor ama sana ulaşamadım hiç hep merak etmiştim seni emeğine sağlık mükemmel işler başardın belki hayati işler yüzünden bıraktın ama merak etme en iyisi sendin <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)