HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam metin2 de tüm item isimlerini nasıl çeke bilirim pickup target değerini buldum da tr server için "| `MOV_PICKUP_VID` | `0x34A8C` | `DWORD` | Pickup target item VID |" listeletme yapmak istiyorum örnek sol da tüm itemler sağda ise sola attığım itemler tarzın da ama neyi aratacağımı bilmiyorum. Etrafta ki itemleri çeke biliyorum isim olarak onu da çekemiyorum.
hocam bulabilirsen banada lazım. bende bulamadım. her sunucu için ayrı ayrı oluyor malum item isimleri vnum değerleri. item listesini çekebilmek gerekiyor haliyle. pack dosyası içerisinde mevcut ama her server için pack dosyalarını açıp almak eziyet. oyun içerisinden python ile yada fonksiyon ile çekebilmek mümkün ise çok güzel olabilir.
arıyorum daha ama bulacağım az kaldı bu forumun hayrını görmedik dahahocam bulabilirsen banada lazım. bende bulamadım. her sunucu için ayrı ayrı oluyor malum item isimleri vnum değerleri. item listesini çekebilmek gerekiyor haliyle. pack dosyası içerisinde mevcut ama her server için pack dosyalarını açıp almak eziyet. oyun içerisinden python ile yada fonksiyon ile çekebilmek mümkün ise çok güzel olabilir.
maşallah bilgisin olanda yazmıyor. Etrafta düşen itemi ala biliyorum fakat tümünü çekemedim.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)