Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı depo ayarları

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhabalar depocuya gidip tıkladığımda depo açılmıyor k tuşunda en alt ikinci sekmede dopa var bastığımda kitaplar sekmesine geri geçiş yapıyor
görsel_2026-03-29_155834447.png
depo var bastığımda direk başka sekmeye geçiyor bana detaylı anlatımla yardımcı olabilirmisiniz

İyi hafta sonları dilerim .

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

merhabalar depocuya gidip tıkladığımda depo açılmıyor k tuşunda en alt ikinci sekmede dopa var bastığımda kitaplar sekmesine geri geçiş yapıyor Ekli dosyayı görüntüle 172331 depo var bastığımda direk başka sekmeye geçiyor bana detaylı anlatımla yardımcı olabilirmisiniz

herhangi bir syserr var mı ? yok ise quest tarafında safebox questi var mı ? depo butonu dediğiniz kısım k envantere yönlendirilmiş.

merhabalar depocuya gidip tıkladığımda depo açılmıyor k tuşunda en alt ikinci sekmede dopa var bastığımda kitaplar sekmesine geri geçiş yapıyor Ekli dosyayı görüntüle 172331 depo var bastığımda direk başka sekmeye geçiyor bana detaylı anlatımla yardımcı olabilirmisiniz

Depo kısmı kaldırıldım K envanterine taşıdım quest okutsanda depo açılmaz char.cpp - safebox.cpp gibi dosyalarda işlem yapman lazım.

Sorununuzun çözümü filesin geliştiricisi tarafından yanıtlanmış. Sorununuz çözüldü mü?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri