Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Property Gözükmeme Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan devzyra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 125

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mapi Ekliyorum Property.xml olusturuyorum sysser dahil yok Objeleri evleri bulmuyor foxfs kullanıyorum problem ne olabilir?

1774558383482.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Başlıca hataları söylim sen sırasıyla dene
oyunun kurulu olduğu dizin klaksör isimlerinde boşluk varsa örnek (Turkmmo Mt2) böyle ise direk boşluğu sil TurkmmoMt2 yap
bazen bu hatadan dolayı property.xml 'i oluştururken düzgün kapatmadığından dolayı böyle oluyor.

Bir diğer hatanın sebebi ise bazen property - zone - textureset gibi pack klaksörlerlerin içinde korece yazılmış klaksör - .txt dosyaları mevcut o yüzden düzgün kapatmıyor onları kontrol et.
Başlıca hataları söylim sen sırasıyla dene
oyunun kurulu olduğu dizin klaksör isimlerinde boşluk varsa örnek (Turkmmo Mt2) böyle ise direk boşluğu sil TurkmmoMt2 yap
bazen bu hatadan dolayı property.xml 'i oluştururken düzgün kapatmadığından dolayı böyle oluyor.

Bir diğer hatanın sebebi ise bazen property - zone - textureset gibi pack klaksörlerlerin içinde korece yazılmış klaksör - .txt dosyaları mevcut o yüzden düzgün kapatmıyor onları kontrol et.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri