D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Property Gözükmeme Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan devzyra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 123

devzyra

Level 2
Üye
Konular
10
Çözüm
1
Online süresi
2d 9h
Reaksiyon Skoru
23
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
21
MmoLira
1,614
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Mapi Ekliyorum Property.xml olusturuyorum sysser dahil yok Objeleri evleri bulmuyor foxfs kullanıyorum problem ne olabilir?

1774558383482.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Başlıca hataları söylim sen sırasıyla dene
oyunun kurulu olduğu dizin klaksör isimlerinde boşluk varsa örnek (Turkmmo Mt2) böyle ise direk boşluğu sil TurkmmoMt2 yap
bazen bu hatadan dolayı property.xml 'i oluştururken düzgün kapatmadığından dolayı böyle oluyor.

Bir diğer hatanın sebebi ise bazen property - zone - textureset gibi pack klaksörlerlerin içinde korece yazılmış klaksör - .txt dosyaları mevcut o yüzden düzgün kapatmıyor onları kontrol et.
sysser basmıyor hocam
Clientinizi Debug Mode İle Build Alın Debug Modda Syserr Gözükecektir Debug Modda Build Aldınız Mı?
Dosya Yollarında Türkçe Karakter ve Boşluk Olabilir Tekrar Kontrol Edin.
Areadata.txt ve CRC Uyuşmazlığı Olabilir Kontrol Edin.

Başlıca hataları söylim sen sırasıyla dene
oyunun kurulu olduğu dizin klaksör isimlerinde boşluk varsa örnek (Turkmmo Mt2) böyle ise direk boşluğu sil TurkmmoMt2 yap
bazen bu hatadan dolayı property.xml 'i oluştururken düzgün kapatmadığından dolayı böyle oluyor.

Bir diğer hatanın sebebi ise bazen property - zone - textureset gibi pack klaksörlerlerin içinde korece yazılmış klaksör - .txt dosyaları mevcut o yüzden düzgün kapatmıyor onları kontrol et.

sorununuz devam ediyorsa yazın yardımcı olayım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri