Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Eline emeğine sağlık hocam ama yetenek gözü kapalı eklemek veya hızlı eklemek değil lafım herkese değil ama burda bazı arkadaşlar yaralı bir parmağa işerken ilk önce ücretini söyler sonra işer yakup abi sana o yüzden sordu aslında ücretli satış yapmazsan diye şimdiden eline emeğine sağlık takipteyim 😍
teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için

Merhabalar Oto İtem ve Oto Yang Toplama Sistemi ekleyip kullanmak isteyenler için paylaşıyorum dosyaları değiştirmeniz yeterli olacaktır kendi oyununa elemek isteyenler içinde sistem dosyaları içinde mevcut anlatım ile kolay bir şekilde ekleyebilirsiniz. Keyifli kullanımlar
oto toplama sistemi eklemede yardımcı olan memtak1 arkadaşıma tşk ederim sistem sorunsuz çalışıyor
pack kısmında birşey yapmanıza gerek yok

video kanıt

artı buna ek olarak hızlı toplama eklendi istiyen sadece cilient taraflı bu filese göre hazırlamış sistemi ekleyebilir

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben server files kuruyorum ama ip 0.0.0.0 olarak gösteriyor :D video felan yok mu yapmamız için

Ekli dosyalar

• 0529_141949.jpg
    0529_141949.jpg
    753.3 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri