- Konular
- 0
- Online süresi
- 8440s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 62
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 168
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sunucuya bağlanıyorsunda kalıyor bende mi sıkıntı var anlayamadım daha önce yaşayan var mı ?
- Konular
- 104
- Online süresi
- 12g 78686s
- Reaksiyon Skoru
- 706
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 163
- TM Yaşı
- 4 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 10,621
- DevLira
- 3
Gardaşım meyve veren ağaç taşlanır, bu güzel bir atasözü forumda seni çekemeyen çok insan varYazdığımdan bir şey anlamıyorsan bu noktadan sonra seninle tartışmanın da bir anlamı yok. Ayrıca “satış izni” gibi konulardan bahsediyorsun ama ortada lisanslı, hukuki, telifli bir yapı yok ki senin iznine tabi olsun. Kafanızda kurduğunuz şeyleri gerçekmiş gibi anlatıp insanlara dayatmayın.
“Sistem bana ait” diyorsun, peki sen ne yaptın mesela?
Altyapı: Owshap’a ait
Sistemlerin %99’u zaten altyapının içinde hazır geliyor
Horse sistemi: warez
Pet sistemi: Sonitex warez
Bu durumda tam olarak neyin sahibi oluyorsun? Neyi tartışıyoruz burada? Ortada sana ait somut bir şey yok ama konuyu gereksiz yere uzatıyorsun.
Bu dosyalar 6-7 ay önce elime geçti. Açıp bakma ihtiyacı bile duymamışım. Silmek yerine insanların işine yarar diye paylaşmışım. Buna rağmen gelip, ortada hiçbir kanıt yokken “şu kişi senin sattığını söylüyor” gibi laflarla konuşuyorsun.
Kaldı ki satsam bile bu seni ilgilendirmez. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Sen gelip “bana ait” diyorsun, ben de durumu açıklıyorum. Hatta iyi niyet gösterip eğer gerçekten satışını yapıyorsan kaldırabileceğimi bile söyledim.
Ama sen hala gelip burada boş tartışma çıkarıyorsun. Bunun ne amacı var, gerçekten merak ediyorum.
- Konular
- 97
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 3,360
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 253
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 18,403
- DevLira
- 61
Konu açıklamasında yazıyor zatenOwsap'ın files gibi duruyor ama tam emin olmadım videoda gördüğüm kadarıyla altyapı onunkilere benziyor.
- Konular
- 11
- Online süresi
- 1ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 435
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 118
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 3,074
- DevLira
- 15
Evet haklısınız ama cümle de sadece pet sistemi için açıklanmış gibi files genel yapısı değil,Konu açıklamasında yazıyor zaten
Seviyeli (Growth) Pet sistemi eklenmiş Owshap 'ın farklı bir versiyonu umarım işinize yarar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 2, Misafir: 1)