Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 GF Balık Botu

warss78

Level 2
Üye
Konular
12
Online süresi
9g 16465s
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
Başarım Puanı
75
TM Yaşı
6 Yıl 11 Ay 21 Gün
MmoLira
3,697
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

📢 GÜNCELLEME NOTLARI | 19.04.2026

🚀 Yenilikler ve Değişiklikler

• Anti-Delay (Gecikme Engelleyici)
    Bazı kullanıcılarımızın talebi üzerine gecikme sürelerini tamamen devre dışı bırakma seçeneği eklendi.
    ⚠️ ÖNEMLİ NOT: Bu özellik işlem hızını maksimuma çıkarır ancak ban riskini artırabilir.
  • Gelişmiş Animasyon Atlama
    Envanterinizdeki tüm zırhlar sisteme entegre edildi. Karakterinize uygun tüm zırhlar artık otomatik olarak takılabilir.
    Dikkat: Envanterde başka karaktere ait zırh varsa sistem onu da takmayı deneyecektir.
  • Binek Modu
    Daha hızlı animasyon geçişleri ve seri hareket kabiliyeti için özel Binek Modu eklendi. Ayarlar menüsünden aktif edebilirsiniz.

🔗 İNDİRME VE TARAMA SONUÇLARI

🛡️ Güvenlik Bilgilendirmesi (False Positive):
Yazılım, kaynak kodlarının güvenliği ve tersine mühendislik işlemlerine karşı VMProtect tarafından desturlanmıştır.
Bu koruma katmanı nedeniyle bazı antivirüs yazılımları "False Positive" (Hatalı Pozitif) uyarısı verebilir.
Dosyalar tamamen güvenlidir, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

İyi oyunlar, keyifli kullanımlar!

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    829.3 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Son zamanlarda Discord'da "ban atmayan bot" diyerek millete hayal satan, sonra da yardım aldığı kişileri yarı yolda bırakıp kaçan "elemanlara" ufak bir cevabım var. Kimsenin kimseyi mağdur etmesine gerek yok; bu işlerin nasıl yürüdüğünü merak edenler için hazır bir yapı bırakıyorum.

Paylaştığım dosya Internal bir balık botudur ister inject edip kullanın ister IDA Pro veya benzeri araçlarla içine girip bakmak isteyen, mantığını çözmek isteyen her arkadaş buyursun baksın. Gizli saklımız yok.

🛠 Botun Öne Çıkan Özellikleri:​

• Internal Yapı: Oyunun bellek adresleri (memory) üzerinden çalışır. External (pixel) botlar gibi ekrandan görüntü okumaya çalışmaz, çok daha stabildir.
  • Gelişmiş Balık Filtreleme: Envanteri çöp balıklarla doldurmaz. Sadece sizin belirlediğiniz değerli balıkları hedef alır.
  • Mola Modu (Anti-Ban): 7/24 aynı tempoda çalışıp loglarda "robot" damgası yemez. Belirli aralıklarla durarak "insansı" bir profil çizer.
  • Reverse Engineering Dostu: Meraklısı IDA ile açıp fonksiyonları, offsetleri ve mantığı inceleyebilir.
1774619611217.png

kendisi bana discordan eklememi söyleyip yardım etmeye çalıştı sonra biz diğer abiyle geliştirdik sadece python bilen bi insan sonra kendi kendine bana söz verdin open source verceksin felan gibi laflar eti kendisi daha config paylaşımı bile yapamayan birisine vermek istemedim sonrada işte gitmiş velet gibi discorda buraya paylaşmış yani yaptıgı şey sadece veletlikdir :D
İŞTE YEDİREMEYİP SADECE PYTHON BİLDİĞİ İÇİN ANCA ÇÖPLERİ KARIŞTIRIP BİŞEYLER YAPAR İSTEDİĞİN KADAR REVERSE ET 10 KAT İYİSİNİ YAPIYORUZ Kendi Diyor Kendi projesi bile deil benim projem ile bana laf ediyor çocuğa dll verdik kullansın diye:D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekli dosyayı görüntüle 172208
kendisi bana discordan eklememi söyleyip yardım etmeye çalıştı sonra biz diğer abiyle geliştirdik sadece python bilen bi insan sonra kendi kendine bana söz verdin open source verceksin felan gibi laflar eti kendisi daha config paylaşımı bile yapamayan birisine vermek istemedim sonrada işte gitmiş velet gibi discorda buraya paylaşmış yani yaptıgı şey sadece veletlikdir :D
İŞTE YEDİREMEYİP SADECE PYTHON BİLDİĞİ İÇİN ANCA ÇÖPLERİ KARIŞTIRIP BİŞEYLER YAPAR İSTEDİĞİN KADAR REVERSE ET 10 KAT İYİSİNİ YAPIYORUZ Kendi Diyor Kendi projesi bile deil benim projem ile bana laf ediyor çocuğa dll verdik kullansın diye yediği kaba sıçıyor :D
Çok yoruyorsun gerçekten hadi claudie üyeliğin yenilenmiştir git kodunu geliştir

Not: Kendi projem dediğide hazır alınmış balık botunun üstüne eklenmiş guiden bahsediyor reisim ya

Son düzenleme:
Çok yoruyorsun gerçekten hadi claudie üyeliğin yenilenmiştir git kodunu geliştir

Not: Kendi projem dediğide hazır alınmış balık botunun üstüne eklenmiş guiden bahsediyor reisim ya
şahsen saatlerce tek tek hatayı bulmak yerine Al desteği almak benim icin uygundur 1 haftalık projeyi 1 günde yapmak varken niye cile ceksinki millet
adam 3 hafta yayın acarak tek tek buldu herşeyi sende izliyordun xd
hangi hazır balık botundan bahsediyorsun kendini haklı cıkarıcan diye yalan söylemen pek dogru olmadı

hangi hazır balık botundan bahsediyorsun kendini haklı cıkarıcan diye yalan söylemen pek dogru olmadı

şahsen saatlerce tek tek hatayı bulmak yerine Al desteği almak benim icin uygundur 1 haftalık projeyi 1 günde yapmak varken niye cile ceksinki millet

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri