- Konular
- 4
- Online süresi
- 13980s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 8
- TM Yaşı
- 2 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 350
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
hocam baktım da şöyle yazılanlara falan siz hakkınız olmayan bir şeyi istemiş alamayınca yediremeyip elinizdeki şeyi sanki çalmış üstüne ekleme yapmış gibi paylaşmışsınız ikinci olarak da güncelleme gelecek mi sorusuna keyfime bağlı diyorsunuz yani burdan da çıkardığım siz hiçbir şey bilmiyorsunuz ama ne diyim yine de başarılar dilerim bundan sonra kendinize bir şeyler katıp kendinize yararınız olması dileğiyle
- Konular
- 26
- Online süresi
- 9g 3031s
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 1,597
- DevLira
- 0
Kendisi çok fonksiyonlu bir balık botu yapmaya çalışıp(daha önce sorduğu sorular balık botu özellikleri için gerekli şeylerdi) beceremedi heralde src istedi diğer arkadaştan o da vermeyince böyle bir post paylaşmış yine de eline sağlık başkasının botunu başkasına satan biri için güzel bir başlangıç. Gerçi yaptıklarını da burdan öğrendi yediği yere pislemiyor demekhocam baktım da şöyle yazılanlara falan siz hakkınız olmayan bir şeyi istemiş alamayınca yediremeyip elinizdeki şeyi sanki çalmış üstüne ekleme yapmış gibi paylaşmışsınız ikinci olarak da güncelleme gelecek mi sorusuna keyfime bağlı diyorsunuz yani burdan da çıkardığım siz hiçbir şey bilmiyorsunuz ama ne diyim yine de başarılar dilerim bundan sonra kendinize bir şeyler katıp kendinize yararınız olması dileğiyle
- Konular
- 12
- Online süresi
- 9g 14977s
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 75
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 3,697
- DevLira
- 0
ha yok ya filtre dışında hepsini yapmıştım yalan yok şimdiKendisi çok fonksiyonlu bir balık botu yapmaya çalışıp(daha önce sorduğu sorular balık botu özellikleri için gerekli şeylerdi) beceremedi heralde src istedi diğer arkadaştan o da vermeyince böyle bir post paylaşmış yine de eline sağlık başkasının botunu başkasına satan biri için güzel bir başlangıç. Gerçi yaptıklarını da burdan öğrendi yediği yere pislemiyor demek![]()
Ama dediğin doğru balığın bir kısmını bu forum sayesinde öğrendim şimdi yalan yok.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2276s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 1
- TM Yaşı
- 18 Gün